BOGINJA LEPOTE: Monika poslužena hlebom, solju i rakijom

Stigla na kustendorf

BOGINJA LEPOTE: Monika poslužena hlebom, solju i rakijom

Stars -
Sve je divno, divno je biti ovde sa vama. Hvala vam na gostoprimstvu, dirnuta sam toplim dočekom, vratiću se uskoro, obećala je italijanska glumica
1 / 4

MOKRA GORA - Slavna filmska glumica Monika Beluči stigla je danas po podne u Drvengrad u pratnji domaćina festivala Kustendorf, reditelja Emira Kusturice, a dočekao ju je veliki broj novinarskih ekipa, posetilaca, učesnika i gostiju festivala.

Beluči se poslužila hlebom i solju, kao i rakijom, što je uobičajen način dočeka na Mećavniku, a, zanimljivo je da u skladu sa politikom festivala nije bilo ni crvenog tepiha niti glamuroznih detalja.

"Sve je divno, divno je biti ovde sa vama", rekla je Belučijeva. "Hvala vam na gostoprimstvu, dirnuta sam toplim dočekom. Vratiću se uskoro", poručila je ona.

Već od 14 sati snimatelji i fotoreporteri postavili su opremu iza konopca kojim je ograđen prostor predviđen za parkiranje automobila filmske zvezde. Gužva ispred crkve Svetog Save počela je da se formira još ranije. Da li zbog lepog vremena, vikenda ili dolaska Belučijeve, Drvengrad je danas bio najposećeniji od početka ovogdišnjeg festivala, 16. januara.

Pored novinara, snimatelja i fotoreportera okupio se veliki broj građana. Svi su sa nestrpljenjem očekivali da se jedna od najlepših žena sveta pojavi, dok su se informacije o njenom sletanju u Banjaluku i odlasku iz Banjaluke u Višegrad menjale iz minuta u minut, među novinarima često su se mogli čuti različiti podaci o vremenu stizanja.

Belučijeva je trebalo da doputuje u Drvengrad oko 14,30 sati, međutim stigla je u džipom tek oko 17 sati.

Belučijeva je prethodno boravila u Banjaluci, gde ju je na aerodromu u Mahovljanima dočekao domaćin festivala na Mokroj Gori Emir Kusturica, a zatim ju je primio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.Beluči je potom helikopterom otputovala u Višegrad, gde je obišla Andrićgrad i na kraju, stigla na Mokru Goru kao gost na šestom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf.

Na pitanje kako joj se dopao Višegrad, Belučijeva je rekla da je tamo bila kratko ali da je "divno mesto" i dodala da će u maju snimati film sa Kusturicom pa će duže boraviti ovde.

"Jedva čekam da počnemo sa snimanjem filma", rekla je Beluči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja