Svi bi sad u Monikin krevet

Bili bi to vlažni snovi

Svi bi sad u Monikin krevet

Stars -
Belučijeva juče napustila Srbiju, a na Mećavniku sad vlada prava navala ko će pre prenoćiti u apartmanu 215, u kojem je spavala slavna glumica

Očarala sve.Zbogom, vraćam vam se u maju - poručila je Monika Beluči juče uz osmeh, dok je ulazila u helikopter koji ju je s Mećavnika prevezao u Beograd, odakle je otputovala u Francusku.Dugo je mahala okupljenim foto-reporterima i televizijskim ekipama i podizala palac u znak pozdrava. Kad se letelica vinula u vazduh, još jednom su nadleteli Drvengrad, a onda preko Šargana nestali u oblacima.- Eh, lepote... Da je nisam video, ne bih verovao - duboko je na drvenom pločniku Mećavnika, baš na mestu kojim je Monika prošla pet minuta ranije, uzdahnuo jedan od posetilaca Kustendorfa.Apartman 215, stara Kustina brvnara ispod restorana „Viskonti“, za koju su poslednja tri dana bili prikovani čežnjivi pogledi, juče je bio zaključan.- Sad smo na muci, svi bi sad da spavaju u krevetu u kojem je spavala Monika! Pritisak je velik, ali još nismo odredili cenu tog zadovoljstva - saznaje Kurir od zaposlenih u Kustinom selu.Noć pred odlazak Monika je u pomenutom restoranu večerala s Matijom Bećkovićem, njegovom ćerkom Oljom, Emirom i Majom... Dugo su razgovarali, a Monika, pre nego što je otišla, pohvalila je Kusturicu, Drvengrad, Kustendorf...- Ovde je bilo zanimljivo, šarmantno... Lepo je usred nedođije imati mesto posvećeno umetnosti. A Emir? On je zaista multitalentovan. Videla sam ga kako vozi helikopter, on je arhitekta, graditelj, a iznad svega umetnik - rekla je slavna glumica.

S Kustom na filmuMonika Beluči već na proleće ponovo stiže u Srbiju! Ovog puta na snimanje novog Kustinog filma „Ljubav i rat“, u kojem će igrati glavnu žensku ulogu, a partner će joj biti Kusturica lično.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track