Sestre Bekvalac žive u komuni

Ženski klan

Sestre Bekvalac žive u komuni

Stars -
Nedavno su se preselile u Beograd i zajedno sa ćerkama, dadiljom, pudlom Jacom i zečicom Emom žive u pravoj zajednci

Sestre Nataša i Kristina Bekvalac se ne odvajaju jedna od druge. Nedavno su se preselile u Beograd sa svojim devojčicama Hanom i Petrom.

Kristina je povodom Petrinog rođendana zakupila prostor u igraonici u Beogradu koju njena ćerka obožava i tu joj priredila nezaboravno slavlje.

Modna kreatorka je ponosna na vaspitanje svoje ćerke Petre i kaže da su deca ogledalo svojih roditelja, kao i da ćerkica ima urođeni šarm.

O bivšem suprugu je imala samo reči hvale na to kakav je otac i da je Petra dobila tatu kakvog samo poželeti može. Roditeljstvo joj je najlepše i najvrednije iskustvo u životu.

Nataša se sa Kristinom i Hanom i Petrom pre nekoliko meseci preselila u Beograd. U kući ih živi sedmoro, a sa njima je i Mira, Natašina dadilja koja joj pomaže oko svega. Osim dece, ona im pomaže i oko domaćinstva, pa je gledaju kao drugu baku i majku.

Kristina kaže da je ravnopravni član domaćinstva i desetogodišnja pudla Jaca, ali i nova ljubimica porodice, zečica Ema. U njihovoj kući je uvek haos, ali ljubavi i osmeha nikad ne manjka.

Petrina majka kaže da su one jedna prava ženska komuna koja besprekorno funkcioniše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja