JA IMAM TALENAT: Čudesmo i Nataša Pavlović u finalu!

JA IMAM TALENAT: Čudesmo i Nataša Pavlović u finalu!

Stars -
Najviše glasova publike osvojila je Nataša Pavlović, a žiri je odlučio da u finale ide i sastav "Čudesmo"

BEOGRAD - Profesorka latinskog Nataša Pavlović i sastav Čudesmo plasirali su se u nedelju veče u finale takmičenja Ja imam talenat.

Najviše glasova publike osvojila je Nataša Pavlović, a žiri je odlučio da u finale ide i sastav "Čudesmo".

Profesorka latinskog Nataša Pavlović kao da se čitav život pripremala za ovaj trenutak, trenutak u kome će sve emocije dugo čuvane u sebi pustiti na scenu i među ljude. Predstavila nam se jednom filmskom numerom iz čuvenog polu-animiranog filma "Ko je smestio Zeki Rodžeru?" Nataša Ninković je rekla da je Nataša predivna. Tasovac je rekao da je sve izgledalo veoma efektno. Bosiljčić je rekao da je Nataša ne rofesorka nego zvezda.

Sastav "Čudesmo", koji je ovoga puta izveo jednu tradicionalnu makedonsku numeru uz pomoć najautentičnijeg aboridžanskog instrumenta didžiridua i to ne jednog već dva!

Nataša Ninković je rekla da se nebesa otvaraju kad ona peva i da nikada nije čula da to tako zvuči, a ceo nastup je čaroban. Bosiljčić se zahvalio što su doneli čisto čudo u emisiju i da odavno nije ovako nešto čuo. Tasovcu je ovo bio čudesan spoj. Njemu je interesantno da se tradicija čuva ako se narušava i unapređuje, a njihov uspeh je što su uspeli da spoje muziku dva kontinenta.

http://www.youtube.com/watch?v=cpOxQprgA0M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track