BAHATA SILIKONKA: Bugarka vikala na srpske novinare!

BAHATA SILIKONKA: Bugarka vikala na srpske novinare!

Stars -
Andrea sa Stefanom Cvijovićem snimila spot za duetsku pesmu „Sklonite mi telefone“ i histerisala na predstavnike medija, zabranjujući da je slikaju

Idi kući pa glumataj divu.Stefan Cvijović Cvija jedva je obuzdao bahatu bugarsku zvezdu Andreu, s kojom je pre dva dana snimio spot za duetsku numeru „Sklonite mi telefone“. Pod pokroviteljstvom „JIL produkcije“ urađen je visokobudžetni video-klip veoma provokativnog scenarija, prema kojem se Bugarka s drugaricom mazi u hotelskoj sobi, a zatim reper probija zid i upada kod njih.I sve bi bilo savršeno da u jednom trenutku Andrea nije poludela i počela da izbacuje srpske novinare i foto-reportere, koji su uredno bili pozvani da dođu na snimanje. Histerisala je, a njenim ponašanjem svi su bili šokirani. Čak i statisti, koji su umesto dva sata ostali do u cik zore i sve vreme stoički podnosili njene hirove. Da ne sluti na dobro videlo se i pre početka snimanja, kada je Andrea, ne obazirući se na ekipu od 50 ljudi, puna četiri sata potrošila presvlačeći se i šminkajući.I dok je njoj bilo savršeno svejedno što su se novinari uvredili, Cvija se ni kriv ni dužan našao u nebranom grožđu, pokušavajući da izbalansira situaciju između medija i razmažene zvezde.- Imam perfektnu saradnju sa svim novinarima i utoliko mi je bilo teže zbog svega što se dogodilo. Andrea je moja gošća i veoma draga prijateljica, tako da sam i njene želje morao da ispoštujem. Verovatno je bila umorna i pomalo iscrpljena, inače je ona beskrajno draga i šarmantna devojka - pokušao je Cvija da izvadi fleke svoje partnerke u spotu i dodao da je pesma vanserijska i da očekuje da bude veliki hit.

Andreu obradili mnogi iz SrbijeAndrea je jedna od najvećih bugarskih zvezda, a pojedine njene numere imaju i po 24 miliona pregleda na Jutjubu. Takođe, mnogi naši pevači obradili su njene numere - Đogani „Gljivu ludaru“, Anabela „Dajte za sve pare piće za drugare“, Milica Pavlović „O kako te ludo, ludo volim“. Inače, Andrea u svojoj biografiji već ima duetske numere s Bobom Sinklerom, Šegijem i Mariom Vajnasom. Sada i s Cvijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track