Brat Jovane Pajić izašao iz zatvora

Privremeno na slobodi

Brat Jovane Pajić izašao iz zatvora

Stars -
Nikola Pajić osuđen juče na dve godine robije, ali je do pravosnažnosti presude pušten kući

Mora još da leži.Nikola Pajić (22), brat Jovane Pajić, izašao je iz zatvora. Pevačica je dočekala da ga posle više od godinu dana, koliko je proveo u CZ, dočeka na slobodi - ali samo privremeno. On je juče u Višem sudu u Beogradu osuđen na dve godine zatvora zbog toga što je učestvovao u razbojništvima, ali će do pravosnažnosti presude moći da bude kod kuće.- Pevačica je prisustvovala suđenju. Bila je presrećna kad joj je sudija dozvolio da zagrli i izljubi brata. Obradovala se i kad je čula da izlazi iz pritvora, pa makar i nakratko. Pošto je u pritvoru od 20. januara prošle godine, kada je uhapšen, preostalo mu je da u zatvoru odleži još toliko, ukoliko presuda bude potvr­đena - otkriva izvor Kurira.S Jovanom je suđenje iz publike pratio i njen suprug Aleksandar Cvetković iz Tropiko benda, koji joj je sve vreme bio velika podrška. Iako je bila srećna zbog ishoda u sudnici, pevačica nije bila raspoložena za razgovor o bratu.- Ne želim ništa da komentarišem - bilo je sve što je Jovana rekla za Kurir.Kako saznajemo, Jovanin mlađi brat uhapšen je pre godinu dana u velikoj akciji policije sa još šestoricom „saradnika“. Oni su osuđeni na ukupno 25 godina zatvora. Prilikom pretresa njihovih stanova pronađen je samo deo ukradenog novca, jer su većinu para odmah trošili.

Aleksandar Cvetković bio je sa Jovanom u sudu
Aleksandar Cvetković bio je sa Jovanom u sudu

Ko je brat Jovane PajićNikola Pajić bio je član kriminalne grupe koja se sumnjiči za više od 20 razbojništava u Beogradu. Na njihovoj meti bile su uglavnom benzinske pumpe, ali i menjačnice i prodavnice sportske opreme. U pljačke su išli u periodu između 18 i 20 časova jer su računali da će u to vreme zateći najviše novca u kasi. U zavisnosti od objekta koji su pljačkali, išli su u grupama od po dvoje ili šestoro, a najstariji član razbojničke družine ima 23 godine, saopštila je policija posle njihovog hapšenja.

I tata ležao u zatvoruJovanin brat Nikola nije jedini član porodice Pajić koji je zaglavio u zatvor. I njihov otac Zoran je 2004. godine zbog saobraćajnog prekršaja služio višemesečnu zatvorsku kaznu u Padinskoj skeli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track