Vanja prikovana za krevet, otac sam na tezgi
Foto: Kraljevačke Vesti Onlajn

Raco Mijatović

Vanja prikovana za krevet, otac sam na tezgi

Stars -
Otac Vanje Mijatović, koja je pretrpela teške povrede u nesreći, kroz staklena vrata na intenzivnoj nezi šali se sa svojim roditeljima

Otac Vanje Mijatović, Raco Mijatović, rekao je da se njegova ćerka oporavlja i da je uprkos teškim povredama, koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći prošlog petka na putu Novi Sad-Beograd, vedrog duha iako trpi nesnosne bolove. "Dok je gledamo kroz staklena vrata na intenzivnoj nezi, uspeva da se našali i razgovara s nama. Lekari dobro brinu o njoj, a cela zemlja je zabrinuta i svi zovu i raspituju se za naše dete. Takođe, ljudi iz produkcije "Grand" neprestano su u vezi s nama i brinu o Vanji", priča Raco za Kraljevačke vesti onlajn. Prema proceni lekara, Vanja će narednih šest nedelja biti vezana za postelju. Raci teško pada što će bez Vanje morati da svira na već dogovorenoj proslavi jednog osamnaestog rođendana. Navikao je da rade zajedno, ali oni su muzička porodica i moraju da rade. "Prosto ne mogu da verujem da moje dete prolazi kroz sve ovo. Mnogo ugovorenih poslova imamo, ali od svega je najvažnije da se ona oporavi", rekao je drhtavim glasom Vanjin otac.Podsetimo, Vanja Mijatović teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Novi Sad - Beogradu četvrtak veče oko 23.30 časova, kada je njen kolega Stefan Petrušić izgubio kontrolu nad vozilom "reno megan" i udario u stub.Mlada zvezda „Granda" sedela je na zadnjem sedištu i zadobila je višestruke prelome grudnog koša i tri pršljena. S njima je bila i Ana Sević, kojoj je naprsnuo grudni koš i izmeštena su četiri vratna pršljena, a u kolenima joj je otkrivena voda, mada na prvom pregledu izgledalo da je voditeljka prošla sa lakšim povredama.

Raco je svojim kolima vozio iza saniteta kojim je Vanja prebacivana u Zdravstveni centar „Studenica“.

"Ona je sedele na zadnjem sedištu, i kada se desio udar, jako je udarila grudima u naslon sedišta ispred sebe", rekao je tada otac povređene Vanje.

"Kada smo je prvi put videli u bolnici u Novom Sadu, bila je svesna i sećala se nesreće. Stefan i Ana su sedeli napred i njih su spasili vazdušni jastuci, a Vanja, koja je sedela na zadnjem sedištu, prošla je najgore. Kada je udarila u sedište ispred sebe, slomila je grudni koš, povratni udarac nazad doveo je do preloma tri pršljena. Rekla mi je da su im policajci, koji su se prvi pojavili na mestu nesreće, rekli da je pravo čudo što su preživeli", ispričala je majka Snežana Mijatović.

Foto: Kraljevačke vesti onlajn
Foto: Kraljevačke vesti onlajn

Vanjin otac Raco Mijatović (Foto: Kraljevačke vesti onlajn)
Vanjin otac Raco Mijatović (Foto: Kraljevačke vesti onlajn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track