Najnovije vesti

Katarina Kovačević: Hoću duet s Čolom

Intervju pobednica šoua „Ja imam talenat“

Katarina Kovačević: Hoću duet s Čolom

Stars
Deo nagrade od 100.000 evra daću svojim roditeljima i štićenicima Doma za nezbrinutu decu u Negotinu

Neočekivani trijumf!Katarina Kovačević, pobednica takmičenja „Ja imam talenat“, posle besane noći odvojila je nekoliko minuta i za čitaoce Kurira. Osmeh studentkinji treće godine farmacije iz Negotina nije silazio s lica, a ona još nije svesna da je osvojila nagradu od 100.000 evra.- Ovo je neverovatno. Pobedu ću posvetiti roditeljima, a novac ću dati njima i štićenicima Doma za nezbrinutu decu u mom rodnom gradu. Deo nagrade odvojiću za snimanje singla - izjavila je Katarina.♦ Ko ti je bio najveća podrška?- Dečko Zdravko Ognjenović i prijatelji s fakulteta. Mnogo su mi značili njihova podrška i navijanje.♦ Da li se dečko plaši da ćeš ga ostaviti sad kad si postala popularna?- Nisam ja takva osoba. Upoznali smo se na fakultetu. Mnogo se volimo i veoma mi znači što je uz mene.♦ Da li ćeš nešto i sebi da kupiš od nagrade?- Nemam ja neostvarenih želja. Više volim da meni dragim ljudima ispunjavam hirove.♦ Šta je prepoznala publika u tvom nastupu?- Videli su da je moje pevanje došlo iz srca. Nisam najbolji pevač, nisam ni dobar igrač, a ni najzgodnija, ali znam da ono što radim radim iz duše.♦ Da li bi snimila duet s nekim pevačem s naše estrade?- Volela bih da zapevam na sceni s Čolom. Mnogo volim njegove pesme, a od ženskih vokala cenim Aleksandru Kovač, Jelenu Tomašević i Mariju Šerifović.

Polagala kolokvijum dan nakon pobedeŠou se završio u nedelju uveče, a Katarina je već u ponedeljak ujutro bila na fakultetu. Od kolega je dobila na poklon ručno rezbarenu fioku, a posle je otišla na kolokvijum kod asistenta Marka Krstića.- Nema kod nas protekcije. Ovo je ozbiljan fakultet i svaka ocena mora da se zasluži - kaže Katarina, dok je mladi asistent uveren da će ona kao i uvek do sada dobiti desetku.

Vraćam se u Suboticu da čistimHajnalka Buš, drugoplasirana, vraća se svojim svakodnevnim obavezama. Ponovo će pevati dok bude čistila školu u Subotici.- Nisam razočarana zbog drugog mesta. O mojoj daljoj sudbini i pevačkoj karijeri odlučiće produkcija. Vraćam se deci i suprugu u Suboticu. Moram da se javim i na posao. Neće mi pasti teško da opet radim ono što sam radila.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...