Tviter-ortaci: Šta je Čarli Šin rekao Evi Ras!

Uticajni tviteraš!

Tviter-ortaci: Šta je Čarli Šin rekao Evi Ras!

Stars -
Rekla sam Čarliju da volim seriju Dva i po muškarca i da nigde nije glumio bolje. On mi je odgovorio da se slaže sa mnom i da je glup što je uspeo da ispadne iz serije, otkrila je glumica

Glumica Eva Ras otkrila je da se dopisuje sa Viktorijom Bekam i Čarlijem Šinom preko Tvitera, kao i da je ove poznate zvezde prate na toj društvenoj mreži.

"Znam Viktoriju, čula sam za nju, jer ona ide u paketu sa svojim mužem. Kada sam videla da me prati iznenadila sam se", ispričala je glumica u emisiji Ekskluziv.

"Možda su to i lažni prfili, ne znam, ali ja dobijam njihove izjave, kao i oni moje", kaže i dodaje da se nedavno dopisivala sa Čarlijem Šinom.

"Rekla sam Čarliju da volim seriju "Dva i po muškarca" i da da nigde nije glumio bolje. On mi je odgovorio da se slaže sa mnom i da je glup što je uspeo da ispadne iz serije", pohvalila se Eva. Glumica kaže da je bila i haker.

"Bila sam i haker. Stalno sam menjala šifre i ispostavilo se da sam ušla u neki sajt u koji ne može svako da uđe". Ona je prokomentarisala i Viktorijinu izjavu da nikada nije čula za Novaka, a da zna za nju.

"Mislim da ona nije želela da čuje za Novaka Đokovića, jer je on planetarna zvezda, a i ona je. Ja sam za nju nula i nikako je ne ugrožavam", zaključuje Eva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track