Evropske kladionice: Nevena, Mirna i Sara među prvih deset

Evrosong 2013

Evropske kladionice: Nevena, Mirna i Sara među prvih deset

Stars -
Na prvom mestu za sada nalazi se predstavnica Danske, dok je u stopu prate Norveška i Rusija, a izgleda da im se dopala i naša pesma "Ljubav je svuda"

Dan posle predstavljanja pesme koja će predstavljati Srbiju na Evrosongu, Mirna, Nevena i Sara i njihova pesma "Ljubav je svuda" našla se u top 10 pesama na kladionicama, dok je na prvom predstavnica Danske.

Nakon pobede sastava "Moje 3" na Beosongu podigla se velika prašina. Mogli su se čuti uglavnom negativni komentari. Mnogi su bili nezadovoljni izborom, ali za manje od 24 sata iz Evrope je stigla potvrda da je napravljen dobar izbor.

Pesma "Ljubav je Svuda", koja će nas predstavljati na ovogodišnjem Evrosongu u Švedskoj, samo jedan dan po predstavljanju našla se na 9. mestu prema prognozama velikih evropskih kladionica.

Na prvom mestu za sada nalazi se predstavnica Danske, dok je u stopu prate Norveška i Rusija.

Zemlje koje bi mogle da se pojave među prvih 10 u finalu se još nalaze i Švedska, Nemačka, Italija, Ukrajna, Jermenija i Azerbejdžan.

Svoju pesmu za predstojeći Evrosong još nisu odabrali Izrael, Švedska, Rumunija, Holandija, Moldavija i Azerbejdžan.

Iako još uvek nisu odabrali svoje pesme, Švedska i Azerbejdžan se nalaze u top 10 jer su tradicionalno uvek u vrhu Evrosonga, pa im kladionice i ove godine predviđaju visok plasman.

http://www.youtube.com/watch?v=nftGnjFXWqE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track