POBUNA GLUMACA: Nećemo Severinu u pozorištu!
Foto: Promo

Uplašila glumce

POBUNA GLUMACA: Nećemo Severinu u pozorištu!

Stars -
Reditelj Tomaž Pandur, koji je režirao i Severininu turneju, želeo je da angažuje pevačicu za predstavu "Rat i mir", međutim glumci zagrebačkog pozorišta su se pobunili

Severina je ulogom u predstavi "Rat i mir" po četvrti put trebalo da stane na pozorišne daske, ali pošto je protiv toga bio ceo glumački ansambl hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, Seve je ostala bez uloge.

Naime, reditelj Tomaž Pandur, koji je režirao i Severininu turneju, želeo je da angažuje pevačicu za predstavu "Rat i mir", međutim glumci zagrebačkog pozorišta su se pobunili jer, kako kažu, ne žele da im pevačica uzima "kruh iz usta".

Severinin menadžer, Tomica Petrović, kaže da je čuo glasine, ali da pevačici za "Rat i mir" nije bila ponuđena uloga, pa tako ni glumci nisu mogli da je stopiraju. A i da jesu, kaže on, Severina je na to navikla, kako u izletima u glumačke vode tako i u muzičkoj karijeri.

Severina se već oprobala kao glumica i to u predstavama "Karolina riječka", "Gospoda Glembajevi" i "Čekajući svog čovika".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track