Nataša Bekvalac: Dača i ja smo i dalje porodica
Foto: Fejsbuk

Ja to tako

Nataša Bekvalac: Dača i ja smo i dalje porodica

Stars -
Odstralnili smo ono najgore u našoj vezi i sada se pomažemo koliko možemo, rekla je Bekvalčeva

Nataša Bekvalac je otkrila da je u odličnom odnosu sa svojim bivšim mužem Danilom Ikodinovićem i da su napokon svi troje srećni.

Bekvalčeva je rekla u emisiji Ja to tako da ne može da se pomiri sa Dačom jer se sa njim nije nikada svađala i da su danas posle nesreće koje su doživeli i burnog razvoda svi srećni.

"Bilo je veoma teško, ali uradili smo pravu stvar. Odstranili smo ono najgore u našoj vezi i sada se pomažemo koliko možemo. Ipak smo skoro kao porodica", rekla je pevačica.

Nataša Bekvalac je pričala i o tome kako je najteži posao roditeljstvo, ali da ona uživa u svojoj Hani, koja je po svemu specifično dete i vrlo senzitivna. Mala Hana je u emisiji poručila da je njena mama najbolja na svetu i da želi da ostane samo njena mama, što je pevačicu veoma iznenadilo.

Osvrnula se i na svoja najteža razočarenja. "Uglavnom sam zbog svoje iskrenosti i otvorenosti bila jako povređivana od ljudi koji su mi bili jako bliski i koje sam smatrala svojim najboljim prijateljima", rekla je pevačica.

Bekvlačeva je priznala da za sebe ne misli da je najbolja, ali isto tako i da ima nešto što se teško može definisati rečima.

"Ima mnogo lepših, mnogo pametnijih, mnogo zgodnijih, mnogo uspešnijih od mene, ali imam ja nešto", rekla je Nataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track