Najnovije vesti

Marina Perazić mi duguje 3.500 evra za kiriju!

Uzurpirala gajbu

Marina Perazić mi duguje 3.500 evra za kiriju!

Stars
00:00h
Stevan Mrđan iznajmio Perazićki stan u Novom Sadu, a ona mu 14 meseci nije plaćala. Pre mesec dana podneo krivičnu prijavu protiv nje

Preterala.Već 14 meseci Marina Perazić mi nije dala ni dinara kirije za stan koji sam joj iznajmio. Dužna mi je 3.500 hiljade evra za stanarinu i komunalije - kaže za Kurir Novosađanin Stevan Mrđan, koji je pop pevačici iz Hrvatske iznajmio stan za 250 evra mesečno. U njemu ona živi sa ćerkom Lunom.Stevan dodaje da je protiv Perazićeve pre mesec dana podneo i krivičnu prijavu, jer ga je, kako kaže, obmanula i prevarila.- Ma, muka živa. Taj stan sam davno kupio svojoj ćerki. Kad je ona umrla, testamentom je polovina stana pripala meni, a polovina unuku. Nakon ove tragedije samo mi je trebalo da me još jedna belosvetska bitanga muči. Dve godine živi u tom stanu, a kiriju ne plaća više od godinu dana - priča Stevan.On veli da je Marina kao stranac imala prijavljeno prebivalište na toj adresi, ali da je on, otkako ne plaća kiriju, više ne prijavljuje.- Čuo sam da je prebivalište prijavila kod neke prijateljice, ali i dalje živi u mom stanu i neće da se iseli. To je čist bezobrazluk! - ogorčen je Mrđan.Ne spori da je otac njegovog unuka kao staratelj dečaka pokrenuo sudski postupak kako bi se Stevanu oduzeo stan, ali dodaje da je on zakonski vlasnik dok god se taj spor ne reši.- Perazićeva sad tvrdi da zbog tog spora ona meni ništa ne duguje. To nije istina, jer ona ima sa mnom potpisan ugovor, za šta imam i dokaze. S druge strane, ona ništa ne plaća ni staratelju mog unuka, tako da svakako zloupotrebljava situaciju u kojoj sam se našao - navodi Stevan.Na Marinin broj telefona juče nam se javio muškarac, koji nam je rekao da će je videti tek danas.

Stevan Mrđan ima sve crno na belo
Stevan Mrđan ima sve crno na belo

Krivična prijava protiv Marine Perazić
Krivična prijava protiv Marine Perazić

Ugovor o zakupu stana
Ugovor o zakupu stana

Firči mi nije dao da je iselimStevan je stan čak izdao drugom zakupcu, te su zajedno otišli kako bi Perazićevu zamolili da se iseli:- Kad smo došli, ona je bila vrlo drska. Uzela je telefon i zvala neke ljude. Brzo su došli Firči i neki izbacivač iz jedne novosadske diskoteke. Bila je to veoma neprijatna situacija. Potom su došli i policajci i kad im je rečeno o čemu je reč, odgovorili su da oni ne mogu nikoga da izbace iz stana, pa sam se vratio neobavljena posla.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja