Sofija Jović: Nisam stigla da vidim Beograd!
Foto: Dado Đilas

Sofija Jović: Nisam stigla da vidim Beograd!

Stars -
Jovićka završila snimanje nastavka serije „Otvorena vrata“, zbog koje je došla iz Njujorka i posle 18 godina zaigrala ulogu Milice
1 / 6

Premijera u aprilu.Pamtimo je kao Milicu iz kultne serije „Otvorena vrata“, a sada se posle 18 godina od premijere Sofija Jović ponovo vraća u naše domove. Stigla je iz Amerike u Beograd kako bi s ekipom snimila nastavak, koji će već idućeg meseca početi da se prikazuje na TV Prva.- Nisam videla belog dana. Ušla sam na set pravo iz aviona, tako da impresije o Beogradu i nemam. Snimali smo u podrumu sedam dana - rekla je Sofija na konferenciji, kojoj su prisustvovali Bogdan Diklić, Lane Gutović, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Bojana Maljević, Branimir Brstina...Svi oni su zadržali svoje likove, a kad ih danas čovek pogleda - i nisu se previše promenili. Đuričko i Jovićka pogotovo. Inače, Sofija je iz Srbije otišla krajem devedesetih, završila je pozorišnu režiju na Long Ajlendu, pa doktorirala psihologiju. Danas ima 30 godina, potpredsednica je kompanije „Prophase“ iz Njujorka.- Imala sam veliku tremu i nisam želela da prihvatim ponudu da igram u nastavku. Smatram da nisam dorasla ulozi pored svih ovih velikana. Nije meni mesto u seriji kao jednom naturščiku - kazala je Sofija.

Vesna Trivalić: Bilo mi je frkaVesna Trivalić nije se dvoumila da igra u nastavku, ali se plašila kako će se snaći ponovo pred kamerama. Došla je iz Dubaija da pomogne ekipi.- Prvog dana mi je bilo malo frka. Međutim, danas imam osećaj kao da nisam pravila pauzu i 10 godina bila domaćica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track