Ekrem kaznio seljane nespavanjem do jutra!

Ekrem kaznio seljane nespavanjem do jutra!

Stars -
Zadruga je odlučila da kazni farmere jer su neki ukućani šaputali, što je kršenje pravila rijalitija

Gazda Ekrem kaznio farmere nespavanjem!

Svi ukućani su se u bade mantilima okupili u dnevnu sobu gde je gazda čitao pismo koje je dobio od zadruge u kojem je pisalo da od Ekrema očekuje da kazni farmere jer su neki od ukućana šaputali tokom dana što je izričito zabranjeno i kršenje pravila. Predloženo je nekoliko načina sankcionisanja farmera, a gazda je odlučio da farmere kazni tako što neće smeti da zaspu celu noć.

Svi ukućani moraju da budu u dnevnoj sobi da za stolom pevaju, pričaju "vicove" i niko ne sme da ide u krevet dok im Ekrem ne da dozvolu.

Farmeri su pre svih imenovali Ša i Jovanu da su najviše šaputali, a da za to nije bilo potrebno. Napravili su kafu i seljane čeka besana noć, a već ujutru mnogo posla i obaveza koje moraju da urade.

Zorica Marković, koja pije tablete, tražila je da ide da spava i da je za nju to naporno i da treba da ide da legne. Ekrem joj je prvo rekao da ima doktora iza ugla, da bi joj potom dozvolio da ide da spava. Zorica se zainatila i odlučila da u inat neće sad spavati i da će leći kad joj se bude spavalo.

Stanija je zaključila da je kazna ipak dobra bar za sluge i da se večeras neće gušiti u dimu u kućici za sluge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track