EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati Severinin koncert!
Foto: Youtube

Pripreme za koncert

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati Severinin koncert!

Stars -
Žao mi je što sam na bini, što ne mogu da gledam sve iz publike. Jer je to toliko lepo kad se spoji i video i koreografija, rekla je pevačica

Pevačica Severina vredno priprema svoju turneju. Zajedno sa svojim timom, Seve je rekla da je oduševljena kako sve izgleda i da joj je veoma žao što ne može da sedi u publici i da posmatra sopstveni spektakl.

Pevačica je za hrvatski RTL istakla da je zbog turneje postala "sendvič devojka" jer je počela da reklamira sve proizvode svojih sponzora.

Pripreme za najodvažniju turneju u karijeri traju još od januara. Muzičko - scenskim spektaklom pod rediteljskom palicom proslavljenog Tomaža Pandura, Severina će do kraja godine obići ceo region, a priča počinje ove subote u Rijeci.

"Ovde sam imala divne uspomene i odavde su me nekako gurali, nosili na svojim jedrima kroz Karolinu Riječku i Gospodu Glembajeve i zahvaljujem se što su nam dali dvoranu ovoliko dana da možemo da probamo", rekla je pevačica.

Nakon dvadeset godina na sceni, Severinu je teško impresionirati. Ipak, sama je ostala u čudu videvši kakav će spektakl ponuditi svojoj vernoj publici.

"Žao mi je što sam na bini, što ne mogu da gledam sve iz publike. Jer je to toliko lepo kad se spoji i video i koreografija. Radimo sve s lakoćom, našu igru samo Tomaž prepoznaje i izvlači nam to na površinu", rekla je Seve.

Nakon Rijeke, sledi koncert u Beogradu, Skoplju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Podgorici. Svaki koncert će početi pesmom "Italiana".

http://www.youtube.com/watch?v=QvIgs1YT7ww

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja