RRA zabranila golu Daru Bubamaru!

RRA zabranila golu Daru Bubamaru!

Stars -
Samo posle nekoliko sekundi emitovanja provokativni editor je zabranjen

Dara Bubamara je snimila set provokativnih fotografija povodom izlaska novog CD, ali Radio difuzna agencija je reagovala i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima na TV Pink.

Dara se, naime, na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući "Siti rekords", nije ni slutila da će posle samo nekoliko sekundi prikazivanja biti zabranjena.

Dara se, izgleda, našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti.

"Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje" rekla je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=1CPsD9AH5QQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja