RRA: Uskoro odluka o televiziji Pink zbog izjave Ojdanića
Foto: Damir Dervisagić

Ne piše mu se dobro

RRA: Uskoro odluka o televiziji Pink zbog izjave Ojdanića

Stars -
RRA je zatražila izjašnjavanje televizije Pink u vezi sa izjavom Ere Ojdanića u rijaliti programu Farma da je bio u vezi sa maloletnicom

Savet Radio difuzne agencije (RRA) na današnoj sednici saslušao je predstavnike televizije "Pink" zbog izjave pevača Ere Ojdanića u emisiji "Farma" i u narednih nekoliko dana odlučiće da li će preduzeti mere protiv te televizije.

"Oni su danas saslušani i na narednoj sednici, koja će biti za par dana, Savet će doneti odluku nakon što sagleda sve okolnosti o tom slučaju", izjavio je zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadzić.

RRA je zatražila izjašnjavanje televizije "Pink" u vezi sa izjavom Ere Ojdanića u rijaliti programu "Farma" da je bio u vezi sa maloletnicom.

"Ja sam se zabavljao 2001. godine sa osamdeset šestim godištem. Bila je druga polovina osmog razreda. Šest godina smo bili zajedno", rekao je Ojdanić u rijaliti programu "Farma" 20. marta.

Brojna novinarska udruženja zatražila su izjašnjavanje RRA povodom izjave pevača Ere Ojdanića, dok je najavljeno i da je Republičko tužilaštvo otvorilo predmet protiv pevača zbog sporne izjave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track