Seka geju nudi Veljkovu guzu!
Foto: Nebojsa Mandic

Seka geju nudi Veljkovu guzu!

Stars -
Aleksićka Bobanu Stojanoviću iz Kvirije poručila da će mu pokazati zadnjicu svog supruga ako će mu tako biti lakše

Vrag odneo šalu!Boban Stojanović, predsednik organizacije Kvirija, koja okuplja lezbo i gej populaciju, ušao je u kuću „Velikog brata“ i u svom predstavljanju kao bitnu stavku istakao „trač“ koji ga prati - da voli dupe muža Seke Aleksić.Ovo je folkerku slatko nasmejalo, pa mu je preko Tvitera ponudila zadnjicu svog supruga Veljka Piljikića.- Pokazaću mu guzu mog muža ako će mu biti lakše! Jadničak, možda mu je to sve u životu! Ha-ha. Kaže V.: „Mrš, pi.ka ti materina!“ Ha-ha-ha-haaaaaaa...Za razliku od nje, Veljku baš i nije bilo do šale na svoj račun! Ali - što je on više besneo, Seka se izgleda sve više zabavljala, a svoje šale je delila s pratiocima na društvenoj mreži.- Prebiće ga, ha-ha-ha, valjam se od smehaaaa, al’ psuje, aaaaaa! Meni presmešno. Pa šta! Rekao čovek koji je gej da mu se sviđa tvoje pedu. Opusti seee - napisala je Seka.Pokušali smo da kontaktiramo sa Veljkom, ali nam se on nije javljao na telefon. Niti je odgovarao na poruke. Onda je i Seka videla da je vrag odneo šalu, pa se uozbiljila i poručila nam, ali opet preko Tvitera:- Molim novinare da mi ne uznemiravaju muža! Za nebitne ljude i teme sigurno vam neće dati komentar!(M. K. V.)

Boban svojim željama nasmejao Seku Aleksić
Boban svojim željama nasmejao Seku Aleksić

Kurir, 9. april 2010.
Kurir, 9. april 2010.

Boban pisao o Veljkovoj obloj guzi!Kurir je pre tri godine pisao o tome da je Boban Stojanović fasciniran Veljkovom zadnjicom, pošto se sam pohvalio na Fejsbuku i napisao:- Pored onako oblog i lepog dupeta dečka Seke Aleksić zaista ne mogu da razmišljam o ljudskim pravima, odgovornosti i krivici, Ratku Mladiću, socijalnim nepravdama - sročio je Stojanović.

Sekina svekrva oplela po MajiNije se samo Seka zabavljala dok je pratila „Velikog brata“, već joj se u šale mešala i Veljkova majka.- Kaže moja svekrva za Maju, pa zato i hoda tako jer je ispunila sve s. (seksualne, prim. aut.) fantazije, ha-ha-haaaaa - napisala je Seka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track