VOLE ŽESTOK SEKS: Srbi bolje krešu od Hrvata!

Zašto Hrvatice padaju

VOLE ŽESTOK SEKS: Srbi bolje krešu od Hrvata!

Stars -
Hrvatski dečki su ljubavnici u rukavicama, a Hrvatice vole žestok seks, koji ne mogu da dobiju kod kuće, kaže psihijatar Jovan Marić

Seksualna ekspertiza!Ava Karabatić, starleta iz Hrvatske, imala je seks s kaskaderom Urošem Ćertićem već prve noći u „Velikom bratu“. Pre nje, 2011. godine, Marijana Čuljak je pred kamerama u kući na Košutnjaku odolevala Srbinu samo prvih sedam dana. A onda je s Nikolom Nemeševićem prevarila supruga. I nisu one jedine Hrvatice koje padaju na naše momke. Stoga smo pozvali eksperte da objasne zašto se one tako lože na Srbe i šta mi to imamo, a Hrvati nemaju.- Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici. Lepo je to objasnio Miroslav Krleža uvijenim rečima: „Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture“. Njihova kultura smeta uspešnom seksualnom životu - naglašava psihijatar i seksolog Jovan Marić. (LJ. R.)

Savo Bojović: Privlači ih naš psihički kvalitetSeksolog Savo Bojović deli sličan stav kao i Jovan Marić:- Hrvatice privlači kod Srba naš psihički kvalitet, bogatstvo ličnosti i raskoš u duši. Sinoć sam baš s mojom suprugom, rođenom Zagrepčankom, raspravljao o Avi Karabatić i temperamentu koji imaju Dalmatinke. Ona spada u grupu žena koje ne mogu bez seksa, a naletela je na muškarca koji ceo dan razmišlja samo o seksu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track