VREDNICA: Stanija kosi, Ekrem vodu nosi!

Farma 4

VREDNICA: Stanija kosi, Ekrem vodu nosi!

Stars -
Zadruga je poslala i finalno pismo u kome navodi da je izbor Ekrema za gazdu zapravo bila prvoaprilska šala. Ekrema je ovo ozbiljno naljutilo, pa je odlučio da neko vreme ne razgovara ni sa kim
1 / 5

Zadruga je napravila šalu na račun Ere Ojdanića, ali i ostalih farmera za 1. aprilNovi navodni gazda Era Ojdanić pročitao je pismo zadruge, u kome piše da pored ostalog da je ovo najbolji dan na Farmi i Era najbolji gazda i da sve drži pod kontrolom, ali kada ne bi bio 1. april. Izbačeni farmer Rule nije ostavio Eru kao gazdu, pismo je bilo lažno. Pravo pismo pročitao je Era u kom bivši farmer opet postavlja Ekrema za gazdu.

Eri nije bilo svejednu, ali je predao tron Ekremu. Ekrem je jedva dočekao da ponovo dođe na vodeću poziciju. Brže bolje se preselio u gazdinu kuću, a čak je i usmeno izabrao sluge.

Ali tu nije bio kraj, Zadruga je poslala i finalno pismo u kome navodi da je izbor Ekrema za gazdu zapravo bila prvoaprilska šala. Ekrema je ovo ozbiljno naljutilo, pa je odlučio da neko vreme ne razgovara ni sa kim. Uspeo je i da “raskine” sa Stanijom postavivši joj ultimatum – ili on sam ili ostali farmeri. Ona mu je objasnila da ima isto mišljenje o njemu kao i prvog dana Farme, i da se to neće promeniti, ali da to mišljenje nije isto kao i ono koje Ekrem ima o njoj.

Tako je Stanija kao prava seljančica uzela kosu u ruke i počela da kosi travu. Bilo joj je veoma zabavno, čak je i zapevala i pitala se kako je moguće da ona to radi. Po načinu na koji je držala kosu kao da je rođena na selu. Uz nju je sve vreme bio Ekrem koji joj je

http://www.youtube.com/watch?v=K7lzbNpdRMY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track