VB VRIŠTANJE: Kad čujete urlik zagrilte najbližeg!

Novi zadatak

VB VRIŠTANJE: Kad čujete urlik zagrilte najbližeg!

Stars -
Ukućani su dobili novi zadatak, pa tako čim čuju vrisak treba da zagrle sebi najbližu osobu

Ukućani su dobili novi zadatak, svaki put kada čuju vrisak u kući, treba da zagrle sebi najbližu osobu. Ne znamo kome se ovaj zadatak najviše dopao, ali će ovo možda rasplamsati još više strasti pred novo izbacivanje.

Dnevnom zadatku je prethodio odlazak Vesne da Vinči u ispovedaonicu koja je ovim povodom imala priliku da iznese svoje utiske o atmosferi u kući nakon njenog povratka. Na pitanja o utisku, ali i o tome šta misli o nekim ukućanima Vesna kaže da se njena misija nije promenila, odnosno da će nastaviti na pomirenju među ukućanima, kao i edukaciji posebno blizanaca koji su poprilično neobrazovani.

"Cilj svih nas je da pomažemo ljudima koji nam se nađu na putu", kaže Vesna i dodaje "Svaka situacija se može izgladiti", misleći na konflikt između Sindi i Anete.

U ispovedaonicu je ubrzo posle pozvana i Ava kako bi rekla šta joj leži na duši. Na pitanje o tome kako se oseća, odgovar:

"Svašta mi je. Neke stvari mi se gade.... Neću gaziti preko leševa, ali se neću ni smeškati ako mi se ne smeje", dodaje Ava kroz plač moleći "Velikog brata", da joj omogući da se malo odmori kako bi sabrala utiske.

Za Uroša kaže da ju je razočarao, ali da je zato stekla nove divne prijatelje, Milića i Željka, prema kome gaji prijateljska osećanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja