VB: Uroš odmerava Sorajinu zadnjicu

VB: Uroš odmerava Sorajinu zadnjicu

Stars -
Starleta i kaskader zajedno su spremali doručak i bolje se upoznavali
1 / 8

Sinoć je u kuću ušla Vendi i odmah je nastao haos. Pevačica se predstavila ukućanima kao mislilac, filozof, psihijatar.

"Ja sam došla sa dva arhengela božija, preobučene u masku Darta Vejdera - zovu se Rafael i Uril", rekla je Vendi, a onda objasnila zašto je pristala da uđe u kuću Velikog brata: "Tamo je mesto inteligentnim ljudima".

"Vesnu ne poznajem, ona ima problem sama sa sobom. Što se tiče Maje Nikolić, ja nju zovem konte Marko Mario del Tintoreto", rekla je Vendi pre ulaska u Kuću.

Vendi je uverena da joj u kući niko neće biti konkurencija. Što se tiče seksa koji se dogodio već prve večeri Vendi kaže: "Uroš ne može da se razvije jer je bleda i nezanimljiva figura. Ava, sa druge strane, veoma dobro brani svoje boje. S obzirom na to da je najlepša od svih njih tamo, mnogi joj zavide, mada to nije nikakva garancija za pobedu". Kada je u pitanju Sindi, Vendi je rekla da ona nije inteligentna. Kako kaže, niko je neće, svi je odbacuju.

Juče je izbila i svađa između Uroša i Ave. Izgleda da je kaskaderu dosta bilo starlete, pa je dok je Soraja nameštala frizuru, kaskader je iskoristio priliku da baci pogled na njenu zadnjicu.

Starleta i kaskader zajedno su spremali doručak i bolje se upoznavali, pa je tako Uroš otkrio Soraji da je 16 godina živeo u Kanadi, a da sada živi na Dorćolu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track