FARMA BURE BARUTA: Zorica: Vesna, krmačo, slomiću te!

FARMA BURE BARUTA: Zorica: Vesna, krmačo, slomiću te!

Stars -
Sjaši s mene, krmačo jedna, da te ne slomim sad tu, povikala je ema

U igri izazov ili istina Zorica Markovićeva je skočila na Vesnu nazvavši je krmačom. Umalo je nastala i tuča da je farmeri nisu zaustavili. Pevačica je potom Nazifa Gljivi nazvala "p.... jedna".Ša je postavio pitanje Nazifu Gljivi, koji je naširoko počeo da priča. Zorica ga je prekinula i zamoilila da bude konkretniji i da postavi pitanje sledećem ukućaninu. Međutim, Vesna Rivas se umešala i rekla kako Zorica to uvek radi. "Kome ja to radim? Kome? Sjaši s mene, krmačo jedna, da te ne slomim sad tu. Ne spominji mi ime, krmačo jedna" skočila je Zorica na Vesnu i pokušala da se potuče sa njom u čemu su je sprečili ostali ukućani. "A ti? Ti si jedna pička koja nema stav", rekla je Zorica Nazifu.

Kada je Stanija pitala Zoricu Marković za tri najveća foliranta u kući, ova je kao iz topa odgovorila: "Vesna Rivas ili Irvas i Nazif Gljiva".

Jutros je Era okupio sve ukućane i Zorica se obratila Vesni. Stegnutog grla zbog sinoćne svađe sa Vesnom Rivas pevačica je rekla da je koleginica više nikada ne sme uzeti u usta.

"Moja bolest je moj problem i ne mašem njom ovde, kao što neki misle. Nemoj slučajno da spomenš moje ime ili mi se obratiš. Otkako smo došli ti si nekog diraš, a sad sam ja došla na red. Mene je dva minuta delilo od smrti... I u ovde sam došla da pošteno radim za seve i svog sina. Ja ne krstim kučiće kao neki", obrazlagala je jutros Zorica šta se desilo sinoć.

http://www.youtube.com/watch?v=JRyHqKLeVJc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track