AVA OPET VRIŠTI: Sad hoće Vladu Vuksanovića, Uroša uhodi
Foto: Youtube

Šta će Nata da kaže

AVA OPET VRIŠTI: Sad hoće Vladu Vuksanovića, Uroša uhodi

Stars -
Ona se "konsultovala" sa Majom Nikolić i priznala da razmišlja o Vladi

Ava Karabatić se sa Uroša prebacila na staru simpatiju, manekena Vladu Vuksanovića! Barem tako tvrdi...Ona se "konsultovala" sa Majom Nikolić i priznala da razmišlja o Vladi, dok Uroša konstantno uhodi i gleda gde je on, iako mu je prekjuče rekla da "nije njegova fufa".

Avu su stigle emocije posle romanse u kući pa je ušla u ispovedaonicu i plakala kao kiša...Vezu sa Urošem je, ipak, konkretizovala dok je Vladu pokušavala da zavede, ali bez uspeha.

Pošto je Uroš "kulira", starleta je prešla na Željka. Obilazi oko njega, grli ga i govori mu da je Uroš ljubomoran na njega. "Željko je super momak, ja sam zrela osoba, ali zrela sam i za Uroša. Za Uroša mislim da prema meni nije ispao džentlmen, a prema drugima jeste", rekla je plačnim glasom Ava.

Bura suza je naišla kada je Ava shvatila da u kući nema na koga da se osloni. "Nemam nijednu osobu na koju mogu da se oslonim. Nemam više čoveka koji mi je bio drug. Vlada mi je bio najbolji drug, to je prijatelj. Veoma mi fali!"

Ava je kasnije pričala sa Željkovim bratom Željkom "Šta bi ti rekao kad bih ja bila sa tvojim bratom? Jesi ti primetio da se mi zbližavamo?", pitala je Žarka, dok je on oduševljeno prihvatio tu ideju i čak postavljao podpitanja da li su se poljubili već, na šta je Ava negativno odgovorila.

http://www.youtube.com/watch?v=HqPuq_I8eDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja