KREŠTALICE: Soraja i Sindi imitirale Karleušu!
Foto: Youtube

KREŠTALICE: Soraja i Sindi imitirale Karleušu!

Stars -
Željko je u ispovedaonici izjavio da ima super moći i da se ničega ne bolji, a Sindi i Soraja su rekle da su se najviše uplašile mraka

11.56 - Soraja i Sindi u spavaćoj sobi pevale su pesmu Jelene Karleuše 'Slatka mala', a Sindi je čak i ustala i yaigrala kao Jeca. One su celo jutro u krevetu zajedno sa Urošem.

Soba strave je ponovo mračna i puna plastičnih zmija, kanapa i drugih predmeta. Željko je dobio zadatak da pronađe tri loptice.

Po Željkovom izlasku, koji je u sobi strave pevušio "Ne može mi niko ništa jači sam od sudbine i tvoje male zmijice", Veliki brat je pozvao u ispovedaonicu blizance, Sindi i Soraju kako bi sabrali utiske o zadatku, odnosno rekli čega su se najviše uplašili.

Željko je ovom prilikom izjavio da ima super moći i da se ničega ne bolji, a Sindi i Soraja su rekle da su se najviše uplašile mraka.

Veliki brat je potom pozvao Vendi i Avu u ispovedaonicu kako bi ih pitao o njihovim utiscima, što je Vendi iskoristila kako bi Avu uzela u zaštitu i odgovarala umesto nje. Na pitanje šta može da nauči od Ave, Vendi odgovara da Ava nosi jednu vrstu rasterećenosti koja nije svojstvena našem mentalitetu

http://www.youtube.com/watch?v=VQQh9AlrggY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track