Vendi odlučila: Slavko je moje zamorče!

Vendi odlučila: Slavko je moje zamorče!

Stars -
Slavkov problem je to što je ograničen. On nema tu širinu i dubinu, ali nije pokvaren čovek, objasnila je pevačica

Vendi se odlično provela na žurci iako joj se muzika nije baš dopala, kao i ozvučenje, ali su oni uspeli od žurke da naprave predstavu. Imali su klovna, rekla je Vendi, aludirajući na Maju Nikolić, donatora Slavka, ali i sve ostalo što je potrebno za žurku.

Vendi je izjavila: Slavko mi je zanimljiv, on je sad zamorče

Komentarišući odnose, Vendi je istakla da veruje da će Ava da reši svoj trenutni problem sa Urošem.

Vendi smatra da je Uroš proizvod Avine mašte, jer ga je idealizovala i dodala mu neke vrednosti koje on ne poseduje. Pošto nije raščistila sa svojim osečanjima prema Urošu, Vendi misli da Ava ne želi da povredi Željka koji je u nju zaljubljen.

Za Željka je rekla da je plemenita osoba, a za Uroša da nije dobar čovek. Želela je da veruje da je nije pokvaren, da je samo ograničen, međutim, ispostavilo se da je to istina, jer su to konstatovali još neki ukućani, ispričala je Vendi.

Na pitanje "Velikog brata" šta misli ko će da bude nominovan, Vendi je odgovorila da joj je krivo što umesto Slavka nije nominovala Uroša, ali je dodala da tu u principu i nema neke razlike, jer je i Slavko poput Uroša ograničen, ali ne i pokvaren čovek.

"Slavkov problem je to što je ograničen. On nema tu širinu i dubinu, ali nije pokvaren čovek", objasnila je Vendi. Ona misli da će ukućani da naprave zaveru protiv Ave, a da će namerno želeti da sačuvaju Tintoreta. Otkrila je da bi i ona volela da ostane Tintoreto, jer je takav profil potreban u kući. Ličnost koja se bavi javnim poslom mora da ima sposobnost da analizira sebe, a Tintoreto to ne poseduje.

"Ona je limitirana, nema osećaj za blam, od nje ne može ništa pametno da se čuje. Ona je pritom emotivno utrnula, ali ne i seksualno, jer je izjavila da ona ne vodi ljubav već naskače", rekla je Vendi za Maju.

Vendi je objasnila da se Maja sinoć popela na šank i servirala Slavku njene "kratke debele butinice", ali on to nije konstatovao. U jednom trenutku je legla pored njega, ispričala je Vendi, i dodala da je ona upozorila Slavka da pazi da iz bajke ne završi u basni.

Ona je rekla da je njoj sve to jako zanimljivo, jer voli da se sprda sa tim "moralnim degenerikom i klovnom". "Volim da je sateram u ćošak da ne može da se razmahnita. Ja sam i šahista, i hirurg. Povlačim poteze, a kada treba sečem figure", poručila je Vendi i dodala da su ostali ukućani "statisti" i da joj ne smetaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja