SEKSI SANDRA PRIZNALA: Imalo me samo pet!

SEKSI SANDRA PRIZNALA: Imalo me samo pet!

Stars -
Akiju se pevačica zgadila jer je zavodila Mikija u halterima i jer je spavala kod svih muškaraca u krevetu

Filip P, Filip M, Danijel, Tarot, Sandra i Mećava su razgovarali u spavaćoj sobi. U jednom trenutku su upitali Sandru koliko je imala momaka do sada.

Sandra je, posle kraćeg prisećanja, odgovorila kako je u životu imala petoricu momaka. Ovo je nasmejalo pojedine farmere. Dalje su nastavili o tipovima momaka koji joj se sviđaju. Ustanovili su da Sandra voli jake i sposobne muškarce, a da su godine nebitne.

Ša je sa Vesnom Rivas u spavaćoj sobi pravio planove za proslavu svog i rođendana Milana Tarota. Obećao je Vesni da do kraja života ni reč neće progovoriti sa Milanom, jer je ispao loša osoba u više navrata prema njemu. Vesna se složila sa Sha, i dodala da na Farmi postoje 2,3 osobe koje su zapravo upakovana zla.

Aki je priznao Filipu M. Da je imao potpuno pogrešno mišljenje o Sandri. Sebe je nazvao doktorom jer je uspeo da shvati kakva je zapravo Sandra. Zgadila mu se, rekao je, kada je ona zavodila Mikija u halterima, i zato što je spavala kod svih muškaraca u krevetu. Filip je u čudu slušao Akijeve konstatacije, da bi ga naposletku upitao kako to ranije nije primetio, jer se Sandra ponaša tako i u spoljnom svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track