Nazif Gljiva: Bolujem od raka na želucu

Intervju, tekstopisac i bivši farmer

Nazif Gljiva: Bolujem od raka na želucu

Stars -
Žao mi je što sam ispao, ali ja imam ozbiljan zdravstveni problem. Počeo sam da povraćam i jednog dana malo je nedostajalo da umrem

Teško bolestan.Nazif Gljiva napustio je Farmu kao treći izbačeni ukućanin. Ono što je mnoge iznenadilo po njegovom povratku u stvaran svet je priznanje da je teško bolestan.- Žao mi je što sam ispao, ali ja imam ozbiljan zdravstveni problem. U pitanju je početna faza raka na želucu. Počeo sam da povraćam i jednog dana umalo da umrem - kaže Nazif.♦ Izgubio si u duelu od Stanije, koja je rekla da neće učiti, ali se ipak spremila za test znanja.- Stanija me je dobro izradila.♦ Ko najviše „zakuvava“ na Farmi?- Zorica Marković. Ona pravi rusvaj svakoga dana. Misli da je njeno ponašanje u redu i da je tako zanimljiva. Nju je pregazilo vreme. Jednom me je napala, a onda me je sutradan grlila. Ako misli da je to u redu, onda je ona izlapela.♦ Da li je Gordana Bjelica na lekovima za smirenje, kao što tvrdi Goca Božinovska?- Goca Bjelica jednu rečenicu izgovara 15 minuta. Vrlo je usporena i teatralna. Pomislio sam da je pukla. Mislim da ona uzima sedative. Stalno je u bunilu. Ona je spremna na sve, pa čak i na seks pred kamerama. Stalno se skida gola u jednom ćošku kuće. Sedi, namešta gaćice i razvlači dole svoje dlačice. Nekoliko puta sam je video potpuno golu.♦ Javile su se i simpatije među mlađim farmerima.- Ima tamo tri, četiri para. Za neke se zna, a neke tek treba da otkrijete. Ima tu i nekih starijih. Duletu se dopadaju sve žene osim njegove Radojke.

Zorica Marković pravi rusvaj svakoga dana na Farmi. Nju je pregazilo vreme
Zorica Marković pravi rusvaj svakoga dana na Farmi. Nju je pregazilo vreme

Vesna Rivas je dobra žena♦ Vesna Rivas je najomraženija osoba na imanju, kakvo ti mišljenje imaš o njoj?- Vesna je vernica, tiha i blaga žena. Ipak, oko nje je stalno frka. Po meni je ona pozitivna, dobra i blaga. Ona slučajno nekoga pecne, a onda nastane haos.

Želeo sam da dođem u Beograd- Govorio sam da više nikada neću doći u Beograd. Ako neko ubije premijera, zašto ne bi ubili i mene. Ipak, nikad ne reci nikad. Veoma sam želeo da dođem u Beograd. Pao mi je kamen sa srca kad sam došao ovde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track