Vesnina ćerka Nikolija: Mama me nije dobro vaspitala
Foto: Youtube

Vesnina ćerka Nikolija: Mama me nije dobro vaspitala

Stars -
Spremila sam pare za kuhinju, a onda su bile suze u očima kod Nikolije i rekla je da joj treba pesma, rekla je Vesna

Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija gostovale su kod Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji gde su komentarisale Vesnine provokativne fotografije iz mlađih dana, Nikolijin provokativni prvi spot i pesmu.

Zmijanac je pričala kako je morala da odvoji novac za novu kuhinju koju je želela da kupi za Nikolijinu prvu pesmu. "Spremila sam pare za kuhinju, a onda su bile suze u očima kod Nikolije i rekla je da joj treba pesma. I tako sam ja ostala bez kuhinje.", ispričala je Vesna.

Nikolija se nadovezala da je mama nije dobro vaspitala i da ne ume sama da se snađe. "Šta da radim, ja ne umem sama da se snađem i da platim pesmu i mama je morala da izdvoji za mene.", rekla je Nikolija.

"Nikolija je stipsa. Pare koje sam odvojila za još nešto u kući, ja sam morala i za spot njen da dam. Da nisam platila, ona bi bila tužna.", rekla je Vesna.

Ćerka poznate pevačica ispričala je da je nije uvek zanimalo da se bavi muzikom. Sećala se kako je živela "na bini" pored svoje majke i da je želela da bude pevačica sa 17 godina, ali da je ipak, uz maminu pomoć otišla u inostranstvo da studira.

"Pevala sam u jednom klubu u Grčkoj i neki producent me je zapazio, ali tamo ne možeš ništa ako nema neka producentska kuća da stoji iza tebe. Ali, meni se tada javila želja za pevanjem i došla sam u Srbiju.", ispričala je Nikolija.

Ona se osvrnula i na svoj provokativni spot. "Ja nisam devojka koja se skinula da se skine, ja sam devojka koja ima fakutlet, znam više jezika.", rekla je Nikolija, a Vesna dodala da što se tiče izgleda, Nikolija izgleda besprekorno.

"Ja sam uvek bila dundava, i kad sam bila mršava, a Niki izgleda belosvetski.", ponosno je rekla mama Vesna.

Nikolija je u Amidži šouu premijerno prikazala novi spot i pesmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track