POGLEDAJTE TUČU: Nevena udarila Sindi pa izbačena iz VB!

Prekršila pravilo

POGLEDAJTE TUČU: Nevena udarila Sindi pa izbačena iz VB!

Stars -
Zbog fizičkog obračuna između Sindi i Nevene, manekenka je morala da napusti kuću

Manekenka Nevena Milićević u sredu je izbačena iz kuće Velikog brata zato što je grubo prekršila pravila ove kuće.

Naime, tokom dana došlo je do fizičkog obračuna između Nevene i druge ukućanke Sindi, kada je manekenka udarila, a potom i počupala za kosu bivšu modelsicu Ivanu Stamenković Sindi.

Svađa se dogodila kada je Sindi zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa pocupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi.

Podsetimo, netrpeljivost između ove dve lepotice rasla je iz dana u dan od samog ulaska u kuću, a danas je konačno kulminirala tučom. One su se posvađale jer je navodno Nevena bila sa bivšim Sindinim dečkom s kojim je modelsica bila u dugogodišnjoj vezi.

S obzirom na to da produkcija ne dozvoljava fizičke obračune, Nevena će morati da napusti kuću. Svi ukućani osim Soraje stali su u Neveninu odbranu i nisu želeli da ona izađe, ali pravila su jasna i moraju se poštovati.

Pogledajte kako je izgledala svađa.

http://www.youtube.com/watch?v=QMBpbvTAl6g
http://www.youtube.com/watch?v=np9g7hBpLWE

Vera, Ivanina majkaNevenom nek se bave određene ustanoveNarodna poslanica Nevena Adžemović nije želela da komentariše sukob između svoje sestre i imenjakinje, već je telefon dala mama Veri.- Neću da pljujem po Neveni jer dete ne poznajem. Ostavimo da se njom bave određene ustanove. Moja Ivana stvara bunt u ljudima, neki je obožavaju, a drugi je mrze - rekla je Vera Stamenković.

Dušan, Nevenin otacTo nije društvo za nju!Otac izbačene manekenke bio je srećan što se Nevena vraća kući.- Nisam verovao da će izdržati ovoliko. Nije ovo društvo za nju, ali sve je ovo rijaliti. Sindi znam odranije iz grada i ne bi bio problem da posle ovoga svi zajedno popijemo kafu. To je ipak zatvoren prostor, ona je majka i sigurno joj i dete nedostaje. Ne zameram ni njenoj majci za to što je rekla - kaže Dušan Miličević.

Nevena: Dobro je što je sve gotovo!Nevena je napustila kuću Velikog brata nasmejana i srećna, sa buketom cveća. Pozdravila je novinare i uzviknula:- Dobro je što je sve gotovo!Napolju su je čekali otac i tetka, koja je za sve u produkciji donela kolače.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track