ZVEZDE GRANDA: Lepo miriše, ali ne bismo ostali na Farmi

ZVEZDE GRANDA: Lepo miriše, ali ne bismo ostali na Farmi

Stars -
Uslovi za boravak su super, ali ne verujem da bih ostao na farmi. Mene bi te okolnosti ubile, rekao je Dinča

Zadruga je između petak i subote priredila farmerima veliku žurku i na imanje u Lisoviću došli su Na imanje su došli Milica Todorovoć, Sloba Vasić, Ivana Pavković i Dinča.

"Nikada ne bih mogla da ostanem na farmi", rekla je zvezda Granda Ivana Pavković, jutro posle žurke na kojoj je zabavljala farmere, a s njom se složio i njen kolega Milan Dinčić Dinča.

Kaže da se vidi da se na farmi vodi računa o higijeni. "Iskreno, tamo je jako čisto. Ne osećaju se nikakvi mirisi, kuća lepo miriše. I ukućani su sređeni i uredni. Ali, uslovi za kupanje. Ono je strašno. Videla sam kupaonicu i moram da vam kažem da ja nikada ne bih mogla da ostanem na Farmi. Ono korito je grozno. Ne mogu ni da zamislim da uđem u njega", rekla je Ivana.

Kaže da je društvo na farmi delovalo složno tokom žurke."Nisu se svađali dok smo mi bili tamo, ali nisu bili ni baš bliski. S nama su bili super, a da li će nastaviti da se ponašaju kao do sada, ne znam. Ekrem je najveći kralj. Rekao je za Milicu Todorović i mene da smo njegove "ljepotice" i "najljepše pjevačice", podelila je utiske sa imanja Ivana.

I Milan Dinčić Dinča se slaže s njom."Na imanju je bilo savršeno. Shvatio sam da su ljudi umorni jedni od drugih i zlovoljni su, tako da smo im mi uneli malo radosti. Uslovi za boravak su super, ali ne verujem da bih ostao na farmi. Mene bi te okolnosti ubile. Korito mi nije strano, ali međuljudski odnosi i ta skučenost bi me psihički uništile", priznao je Dinča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja