FARMA: Daria Stanojević napustila imanje
Foto: Youtube

FARMA: Daria Stanojević napustila imanje

Stars -
Pevačica Daria Stanojević napustila je imanje u Lisoviću, iako je pobedila u kvizu znanja i bez obzira što su joj glasovi duplirani

Daria Stanojević napustila je imanje u Lisoviću, bez obzira što je pobedila u kvizu znanja i nakon dupliranja glasova.

Vesna Rivas je dobila najviše štapića od Farmera, ali se publici najmanje dopala mlada pevačica Daria. Njih dve su ceo dan provele u izolaciji učeći za kviz znanja u kome će se takmičiti u areni.

Gazdarica Ljuba je neko vreme provela kod Darije razgovarajući sa njom i požući joj u učenju, pa je kasnije zbog toga bila opomenuta od strane zadruge.

23.10 Daria stigla u studio

Pevačica je rekla da je htela igru znanja, jer bi se smarala ceo dan. "Plakala sam jer sam emotivna, zaplačem za sve, a i zbližila sam se sa svima, i žao mi je što sam ispala, ali publika je tako odlučila i to je sasvim ok.", rekla je Daria.

22.00 Daria pobednik kviza znanja, ali mora da napusti imanje, najmanje glasova publike

Daria pobedila u duelu, njoj su se duplirali glasovi. Vesna je osvojila 52,47 odsto glasova, a Daria 47, 53 odsto.

21.50 Kviz znanja može da počne

Darija je rekla da je bila odlična noć u izolaciji, i da joj je Ljuba pomogla jer joj je založila vatru. Učila je, ali su falila pitanja neka. Vesna rekla da je naspavana i odmorna. Nije joj bilo hladno, bio je mir i tišina. Nije učila, samo je malo čitala. "Ne mogu sa Darijom da se takmičim", rekla je Vesna.

21.40 Vesnin prijatelj Vladan je u studiju sa Aleksandrom, kao i Darijin brat Stefan

Vladan je rekao da je odlično uvek sarađivao sa Vesnom i da je uvek borac za pravdu po svaku cenu, dok je Darijin brat rekao da su on i njeni prijatelji i porodica zahvalni šta god da se dogodi i da su joj, u slučaju da ispadne, spremili iznenađenje.

22.31 Jovana je u razgovoru sa Ognjenom rekla da joj se Ša gadi

Jovana je rekla da je na početku sam gajila neke simpatije prema Ša, i on prema njoj, ali on to sada poriče. "On se dečko istripovao da sam ja smrtno zaljubljena u njega. Njegov ego je povređen, ali smo se pomirili i dogovorili smo se da se ne svađamo. Ša ima kompleks.", rekla je Jovana i dodala "Ja ga jesam simpatisala, ali posle svega mi se zgadio, pa sve i da budem unajmljena za tako nešto ne bih to uradila.", završila je svoje izlaganje Jovana.

22.25 Ljuba ponosna na svoju vojsku

Ognjen je razgovarao sa gazdaricom Ljubom koja je iskoristila priliku da kaže da je ponosna na to što je dobila 8 glasova od Farmera koji smatraju da ona može da pobedi na Farmi. Takođe, ponosna je jer je držala vojničku disciplinu i da je mala vojska dobro funkcionisala zbog generala koji je njima upravljao.

21.00 Farma je počela. Ognjen je na imanju razgovarao sa Ekremom

Ekrem je izjavio da je razočaran u Farmere, jer su govorili šta misle ko bi trebalo da pobedi, ali njega niko nije pomenuo. "Od sad okrećem novi list. Ja sam novi čovek.", rekao je Gospoda.

http://www.youtube.com/watch?v=MdrH2qFgUwM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track