FARMA: Sluge su Milan Tarot, Ljuba i Ša

FARMA: Sluge su Milan Tarot, Ljuba i Ša

Stars -
Ljubu je izabrala za ženskog slugu jer želi da joj bude desna ruka kao i do sada, a za muškog slugu je izabrala Ša. "Ja ih oboje volim i baš zato želim da budu uz mene.", rekla je gazdaraica

Daria je Zorici Marković ukazala poverenje da bude gazdarica imanja u Lisovićima. Pevačica je odmah rekla da joj je Ljuba portparol, a za sluge je izabrala Ljubu, Ša, a Milan Tarot je direktno nominovan.

Zorica je rekla da joj je bilo mnogo teško da se odluči i da mrzi titule. "VIdim da ste svi u nekom strahu. Ja nisam osvetoljubiva. Sluge bi trebalo da budu vredne i da doprinose domaćinstvu.", rekla je Zorica.

Ljubu je izabrala za ženskog slugu jer želi da joj bude desna ruka kao i do sada, a za muškog slugu je izabrala Ša. "Ja ih oboje volim i baš zato želim da budu uz mene.", rekla je gazdaraica.

Oboje su vredni i verni saradnici. Ljuba je rekla da je vojnik "Ostajem uz svoj autoritet, ne smatram ovo nikakvom izdajom, poniženjem, samo mislim da će biti bolje jer ćemo biti još bliže jedna drugoj. Ona zna šta radi.", rekla je Ljuba.

Ša je rekao da je očekivao ovo i da ne smatra nominaciju za nešto loše.

Iako je želela da se žene na Farmi malo odmore, Proka je došao i krenuo po imanju. Imao je dosta zamerki, tako da su svi prionuli na posao.

Zorica je napravila grešku kada je palila slamu pored ambara sa slamom i senom i Proka je došao i počeo da viče na nju, a Zorica mu je odgovorila da to "nije dobro za lepotu da se nervira" i smejala se, ali Proki nije bilo smešno.

http://www.youtube.com/watch?v=039SFJNkm7Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track