FARMA PUNA IZMETA: Pogušićemo se!

FARMA PUNA IZMETA: Pogušićemo se!

Stars -
Farmeri juče izneli nekoliko korita punih fekalija, pošto klozete nisu čistili mesec dana

Komunalci.Farmeri su do kolena zaglibljeni u fekalijama iz poljskih klozeta. Zorica Marković juče je organizovala generalno čišćenje ve-cea ne sluteći šta ih čeka. Kao gazdarica, ona je zadužila nekoliko farmera za ovaj posao koji je najprljaviji na Farmi. Era Ojdanić se sam prijavio, a s njim su se posla latili i Ljuba, Saška, Rivasica i Jovana. Prvo su uzeli kreč, kojim su posuli rubove u oba klozeta, a onda je usledio najgori deo posla.Era: Kuku, majko, šta je ovo! Ne vredi, mnogo smo napunili. Daj neku krpu da stavim na usta da se ne ugušim, sunce ti tvoje.Zorica: Eki, pazi da ti ne prsne u oči. Pokupi taj krpuniš, mokraća neka ostane da pliva. Nju ne možemo da pokupimo.Njih nekoliko pokušavalo je da izvuče sav onaj izmet koji su napravili tokom mesec dana na imanju. Ljuba i Zorica su držale veliko metalno korito, dok je Era lopatom vadio fekalije, koje su kasnije prebacivali u posebnu rupu.

Goca gubila svest

Glumica Gordana Bjelica razbolela se, a dežurni lekar je nakon pregleda dijagnostikovao anginu i prepisao joj lekove, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji rijaliti šoua „Farma“.U jednom momentu temperatura praćena groznicom bila je toliko visoka da je Gordana bukvalno gubila svest. Lekari su je obišli tri puta, a nakon što joj je pojačana doza lekova, stanje se stabilizovalo.(D. K.)

Pink nije krivČitateljka Kurira, koja je pre tri večeri glasala da Daria Stanojević ostane na Farmi i da njen glas bude prihvaćen, ali je dobila odgovor da je glasanje gotovo i da joj Pink čestita novogodišnje i božićne praznik, zapravo je napravila grešku. Ona je SMS prosledila na servis od pre dve godine i samim tim je i njen glas morao da bude nevažeći.- Gledateljka je u poruci samo trebalo da pošalje broj 4, a ne da ispiše nevažeće oznake „far 4“, kako se glasalo pre dve godine - rečeno je na Pinku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track