Milić Vukašinović: Vendi ima tešku falinku i kompleks!
Foto: Youtube

Prozvao

Milić Vukašinović: Vendi ima tešku falinku i kompleks!

Stars -
Milić veruje da Vendi ima neku tešku "falinku i kompleks“, jer se bavi poslom kojem nije dorasla, a i htela bi da bude lepša nego što jeste

Sindi, Ava i Aneta su dobile najviše nominacija od ukućana, dok je Maja Nikolić, odlukom "Suda“ direktno nominovana.

Milić je u ispovedaonici , takođe, pričao o osobama "smanjene inteligencije“, misleći na Maju Nikolić i Vendi, sa kojima je, kako kaže, u "normalnim sukobima“.

On je rekao da ih ranije nije poznavao, ali da je sada imao priliku dobro da ih upozna. Milić veruje da Vendi ima neku tešku "falinku i kompleks“, jer se bavi poslom kojem nije dorasla, a i htela bi da bude lepša nego što jeste, a najviše mu smeta kada neko, poput Vendi i Maje, na egoistički način želi da sprovede navike iz realnog života, ne shvatajući da tako ugrožava kolektiv.

Vendi je opisao kao osobu sa jakim egom bez pokrića, koja se drži izreke:"Bolje prvi u selu nego drugi u gradu“, i zbog toga je, kaže Milić, stekla utisak da vredi.

"Vendi i Maja će da izađu odavde sa slikom koja se ni za milimetar nije promenila“, kaže Mića i objašnjava da je Vendi "prostačke svesti“, a da je njeno znanje samo faktičko- "skupljeno na gomilu“.

Podsetio je da se tu radi i o ljubomori i povređenoj sujeti, jer kada muškarac odbije ženu, taj problem se uvek svede na "muškost i ženskost“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track