ŽENA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: Moj Mića voli Sorajinu guzu
Foto: Marina Lopicic

Suzana Vukašinović otkriva

ŽENA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: Moj Mića voli Sorajinu guzu

Stars -
Suzana nije ljubomorna što njen muž fotku Vučelićkine zadnjice drži u kompjuteru i uverena je da je on neće prevariti u „Velikom bratu“

Žena širokih shvatanja.Suzana Vukašinović otkriva da se njenom suprugu Miliću sviđa Sorajina guza, kao i ostali njeni atributi. On sliku njene zadnjice čak drži u kompjuteru, a jedno vreme fotka je krasila ceo ekran. Međutim, ona je potpuno sigurna u svog muža i tvrdi da ne postoji ništa što može da ugrozi njihovu ljubav, iako on voli da flertuje.- Miliću se sviđa Sorajina guza i mnogo mi je bilo simpatično kad je to javno rekao i u „Velikom bratu“. Moram da kažem da Mića voli ženske guze i sasvim je normalno da muškarac pada na ženske atribute - kaže Suzana uz smeh.Ona naglašava da broji dane do susreta s Milićem.- Mnogo mi nedostaje suprug. Kad ga gledam, znam koliko mu je teško i koliko mu nedostajem. Tačno vidim da mu fali moja energija i kad bih ušla u kuću na pet minuta, znam da bi živnuo. Ono što misli o nekome, to mu i skreše pravo u lice. Takvog smo ga svi upoznali - kaže Suzana, koja inače piše svoju prvu autobiografsku knjigu, „Ljubav jača od života“.Ona, osim svog Miće, kao mogućeg pobednika vidi i Dragutina Topića:- Top zaslužuje pobedu jer je vrhunski sportista. Čovek ima samokontrolu, što je veoma bitno.

Normalno je da masturbiraSuzana nema ništa protiv toga što je njen muž pre nekoliko dana oduševljeno otkrio da mu je Vendi pomogla pri masturbiranju:- Bilo mi je veoma smešno. Po meni je to normalno. Kao što je fiziološka potreba da se jede, pije, spava, tako je i seks potreba svih nas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track