ZVEZDE GRANDA: Takmičenje napustio Marko Stolić
Foto: Youtube

ZVEZDE GRANDA: Takmičenje napustio Marko Stolić

Stars -
Amar Jašarspahić, Marko Stolić, Slobodan Đurković, Miloš Brkić, Stefan Lukić, i Nemanja Anđelović borili su se za glasove publike

Takmičenje za novu Zvezdu granda se zahuktava. Večeras je nastupila grupa od 6 momaka, a iz daljeg takmičenja je ispao Marko Stolić.

Amar Jašarspahić, Marko Stolić, Slobodan Đurković, Miloš Brkić, Stefan Lukić, i Nemanja Anđelović borili su se za glasove publike.

Petorica takmičara su se plasirala direktno u polufinale, a jedan koji je ispao ide u baraž.

Žiri je odlučio da glasove jednoglasno duplira Amaru Giletu Jašarspahiću, na osnovu prethodnih sedam i po meseci. Žiri je izjavio da je on najbolji čovek i pevač i da mu predviđaju blistavu karijeru.

Žiri je prokomentarisao svakog takmičara ponaosob. Za Amara su prokomentarisali da je ostavio veoma jak utisak. "Skrenuo si pažnju na sebe ne samo žirija nego i medija, naš savet ti je da nastaviš da radiš na sebi i da ostaneš na zemlji."

Za Marka Stolića su rekli da je veoma radan i uporan, a i da ima već ima svoj stil i pravac i da nastavi da radi na sebi i samo ono u šta je siguran da peva.

"Sloba Đurković je dečko koji je ostavio veoma jak utisak, prvo kao ličnost pa onda kao pevač. Ima veoma jaku ličnost i takav je potreban na estradi.". Sigurni su da će postati miljenik naroda.

"Miloš Brkić je konstantno dobar. Ponekad si tokom sedam i po meseci napravio pogresan izbor pesme, ali si i tada bio dobar. Ponekad si malo neubedljiv i još samo malo rada na sebi."

Za Stefana Lukića su rekli da je najviše napredovao tokom takmičenja i da je potrebno da nastavi da radi na sebi i večeras je bio odličan. "Očekuje ga sjajna budućnost."

"Najmlađi, ali nikako najlošiji Nemanja Anđelović i on je u velikom naletu i naša budućnost. Odlično prenosi emocije za svojih 17 godina, a to nije nimalo lako."

Kao i svake subote, momci su pevali jednu pesmu koju žele, stranu, narodnu ili zabavnu i jednu pesmu za "žurku".

Voditelji su Ana Sević i Milan Mitrović, a žiri koji ih svakog vikenda ocenjuje bio je i ovoga puta biti u istom sastavu: Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Steva Simeunović.

http://www.youtube.com/watch?v=hYJ8thMZCxU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track