ČASTILI SE: Saška i Ša psovali i prskali se fekalijama
Foto: Youtube

ČASTILI SE: Saška i Ša psovali i prskali se fekalijama

Stars -
Nakon što mu je uvredila majku, a on je poznat po tome da ne podnosi da mu neko pominje porodicu, pevačica je išla za reperom po dvorištu i sve vreme su se svađali i vređali

Saška Karan je rešila da skrene pažnju na sebe po svaku cenu. Ona je uspela da se posvađa sa svima, a najviše se zakačila sa reperom Ša.

Ceo dan su pljuštale uvrede. Nakon što mu je uvredila majku, a on je poznat po tome da ne podnosi da mu neko pominje porodicu, pevačica je išla za reperom po dvorištu i sve vreme su se svađali i vređali.

"Pe.erčino jedna! Mali ti je, kao ćevap, bio bi srećan da ga imaš kao bananu.", rekla je Saška, a ni Ša nije ostao dužan. "Sper.uljo jedna! Smrde ti si.e!", opleo je Ša.

Svađi su se priključili i Filip Panajotović i Aki koji je dobacivao Ša uvrede. Filip je pokušao da smiri situaciju. "Šta ti je ovo trebalo, bila si normalna 6 nedelja?!", a Saška mu je odgovorila "A ti pede.ko, šta se ti javljaš? Imaš protezu, veštačke zube, ne znaš ni da pričaš!"

Mnogo ružnih reči i psovki je palo, ali kada je ponestalo verbalnih uvreda, Saška je uzela kofu prljave vode iz kupatila i krenula sve da ih prska. Filip Mitrović, koji je bio šokiran Saškinim ponašanjem, zamolio ju je da prestane sa tim, ali ona je počela i sa njim da se svađa.

Na kraju je u intervjuu izgovorila da je Ša zapravo zaljubljen u nju i pošto nije dobio nikakvu povratnu informaciju od nje, on ima pravo da se ljuti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track