ZAVRŠILA U HITNOJ: Maju Marijanu pretukao suprug!
Foto: Damir Dervisagic

Pevačica povređena

ZAVRŠILA U HITNOJ: Maju Marijanu pretukao suprug!

Stars -
Estradna zvezda dobila nekoliko jakih udaraca od Mladena Šmakića, a lekari joj konstatovali potres mozga, rasečenu usnu i otekline na obrazima

BEOGRAD - Nasilje ne spava ni noću!

Pevačicu Maju Marijanu (41) posle kraće svađe na Veliki petak pretukao je suprug Mladen Šmakić, saznaje Kurir!Prebijanje se dogodilo kada se Marijana Radovanović, kako je pravo pevačicino ime, vraćala sa suprugom s nekog slavlja.- Oni su se u kolima posvađali zbog nekog banalnog razloga i Mladen je tada, usred prepirke, nekoliko puta udario Maju u lice. Udarci su bili prilično jaki i ona je počela da vrišti i da se brani - navodi naš izvor.Prema rečima našeg sagovornika, pevačica je gotovo iskočila iz automobila.- Incident se dogodio u blizini Hitne pomoći, u koju je Marijana odmah otišla. Lekari su je, s obzirom na njeno stanje, odvezli u Urgentni centar kako bi bili urađeni dodatni pregledi - priča naš izvor.Doktori su pevačicu prvo poslali na pregled kod neurohirurga.- Maja se žalila na bol u glavi, a lekari su pregledom utvrdili da pevačica ima lakši potres mozga. Posle toga, oko dva sata iza ponoći, Radovanovićeva je upućena na maksilofacijalnu hirurgiju. Lekari su tu ustanovili da ima rasečenu usnu i otekline po obrazima - ispričao je naš izvor i dodao da je pevačica puštena na kućno lečenje.Sagovornik Kurira dodaje da Maja Marijana nije htela da se sazna da je imala problem s mužem, pa se u bolnici prijavila kao M. R. iz Debeljače. Naš izvor kaže i da Maja nije sigurna da li će podneti prijavu protiv supruga.- Iako se ona dvoumi, policija je po službenoj dužnosti opomenula Marijaninog supruga da će sledeći put biti priveden zbog nasilja u porodici - rekao je naš sagovornik.

 S   Kurir, 19.12.2012.
S Kurir, 19.12.2012.

Nasilja u porodici najviše za praznikeVesna Stojanović, koordinatorka Savetovališta za borbu protiv nasilja u porodici, upozoravala je nedavno za Kurir da porodično nasilje eskalira u vreme praznika!- Praznična atmosfera budi nadu da će porodica uspeti da prevaziđe probleme i da se spoji ponovo. Žene očekuju da će doći do pomirenja. Ipak, najčešće odnosi među supružnicima postanu još gori! Najbanalnije stvari - od toga šta će se pripremati za ručak ili večeru do toga šta će ko da obuče - dovode do svađe, koja u nekim porodicama preraste u fizičko nasilje - objasnila je ranije za Kurir Stanojevićeva.Ona je navela da nasilje dodatno pospešuje i alkohol, koji se tokom praznika konzumira u velikim količinama, ali i nedostatak novca potrebnog za organizaciju slavlja.

Dobro sam, sve je u redu♦ Maja Marijana nije želela da daje izjave povodom incidenta.- Dobro sam i sve je u redu. Ne želim dalje da komentarišem. Hvala na razumevanju - rekla je pevačica za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track