POLUFINALNO IZBACIVANJE: Milić napustio kuću!
Foto: Youtube

POLUFINALNO IZBACIVANJE: Milić napustio kuću!

Stars -
Roker je osmi ukućanin koji je napustio kuću Velikog brata

Muzičar Milić Vukašinović napustio je kuću Velikog brata. Publika je odlučila da najmanji broj glasova da Miliću.

Roker je izrazio nezadovoljstvo jer je ispao i rekao da mu polufinale nije uspeh, već da je on ušao u kuću da bi pobedio.

Podsetimo, sinoć je pevačica Maja Nikolić dobila najmanji broj glasova publike i tako bila eliminisana iz daljeg takmičenja, a oni takmičari koji su ostali u kući su polufinalisti.

Veliki brat VIP se bliži kraju. Još jedna polufinalna emisija će biti u subotu, dok je veliko finale u ponedeljak.

Do sada je osam takmičara napustilo kuću na Košutnjaku, a finalna nedelja koja je pred nama doneće nova uzbuđenja i preokrete, a vrlo brzo ćemo saznati ko će još ostati bez novčane nagrade od 50.000 evra.

23.25 Milić Vukašinović ima najmanje glasova.

Ava je zagrlila Milića i ne pušta da ga se spakuje. Kada je izlazio, starleta mu je poručila da zna za koga bi trebalo da glasa.

23.12 Presek glasova je gotov.

Sve žene u kući Velikog brata, kao i Žarko su bezbedni i niko od njih ne napušta kuću večeras. Milić, Top i Željko su ugroženi.

22.50 Opasna zona najavljuje da Maja Volk ima najmanje glasova

Situacija se promenila od prethodnog uključenja i preseka glasova. Maja Volk ima najmanji procenat glasova, sledi Soraja, a sa 9 odsto glasova je Vendi.

22.30 Marijana je pokazala opasnu listu

Trenutno na opasnoj listi se nalaze Soraja, Vendi i Željko.

22.12 Voditeljka pričala sa Avom o najemotivnijim momentima

Ava je rekla da joj je najemotivniji momenat u kući bila treća nedelja u kući, odnosno "ljubavna priča sa gospodinom Željkom." Ava je bila stidljiva, a Željkov odgovor na isto Marijanino pitanje je bio malo drugačiji. Njemu je generalni utisak bio odličan.

Vendi je rekla da joj najviše nedostaje Maja Nikolić koja se "transformisala". Top je rekao da će uglavnom sve ukućane pamtiti po lepom i da će se truditi da ružno zaboraviti.

21.35 Milić, Aneta i Maja Volk su u opasnoj zoni

Marijana se uključila u program i sapštila koji ukućani su u opasnoj zoni. Voditeljka se obratila ukućanima, a Ava joj poručila da je uplašila ukućane. Maja Volk nosila haljinu koju je Maja Nikolić poklonila Vendi, koju je ona prosledila Maji Volk, a ona je rekla da Nikolićevoj oprašta sve "leteće tanjire" u zamenu za haljinu.

Žarko je rekao da voli kada se desi neka "frka" i da se upravo tada vidi kakvi su ljudi zapravo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track