ŽELJKO: Ava je samo ružan san

ŽELJKO: Ava je samo ružan san

Stars -
U njenoj glavi mi smo bili zajedno i dok je Uroš bio tu. Pošto je Milić izbačen, počela je da plače, došla je do mene, kaže volim te, tužna je jer je Milić izašao, priča Željko

Željka Stojanović je u ispovedaonici rekao da se oseća dobro pošto su neke osobe izašle, pa je manje prepucavanja, a jedini problem je što ga Ava nervira.

"Ona ima neku svoju priču. U njenoj glavi mi smo bili zajedno i dok je Uroš bio tu. Pošto je Milić izbačen, počela je da plače, došla je do mene, kaže volim te, tužna je jer je Milić izašao", pričao je Željko.

"Ako si se zaljubila u mene zašto si me samo vrtela dok je Uroš bio tu, koristila si me samo da kontriraš njemu" ali ona uporno tvrdi da nije tako", dodaje on.

"To je zato što ona mene hoće da napravi budalom a sebe da izvadi, pokušava da stvar postavi tako da je ona žrtva, a ja sam smrad koji je napustio. Ja sam sa njom završio", izjavio je Željko.

"Ava mi je kao ružan san. Ne kajem se. Ne treba se kajati samo vidiš nešto ražličito, mišljenje ili taktiku, pa mi to dođe da budem spremniji kada sretnem takve profile", rekao je Željko.

On je iskoristio priliku da prokomentariše i ostale ukućane. Soraju smatra folirantom, misli da se pravi fina a zapravo nije. Po Željkovom mišljenju jedini koji je ostao konstantan od ulaska u rijaliti je Top.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja