KRIMINALAC ZA LJUBAV: Gde ste, devojke, stiže Željko!

KRIMINALAC ZA LJUBAV: Gde ste, devojke, stiže Željko!

Stars -
Plaši me da ću poludeti, jer ovde ne mogu da kažem koja je lepša. Briga me za boju kose, da li je kvarcovan ten, samo da bude što prirodnija, lepa i pametna, blizanac jedva čeka slobodu

Željko je sa Velikim bratom podelio da se plaši izlaska, jer će žene da polude za njim.Željko je najpre objasnio svoju teoriju o rijalitiju. Zaključio je da sve što se desi u rijalitiju, doživljava se milion puta jače nego u realnom životu, a ko to ne shvati, može, kako kaže, da poludi i pogreši u procenama, ali i u osudama ukućana. "E, to nije shvatla Ava", dodao je on.

Topić se složio sa njegovom teorijom, i izjavio da bi nakon ove spoznaje, voleo da se izvini svim ukućanima zboh nekih svojih komentara koji su "zadirali u njihovu intimu". Takođe, iskoristio je priliku da se zahvali glasačima koji su mu omogućili da dođe do finala.

Željko je govorio i o svom strahu... "Ja se plašim mog izlaska. Plaši me da ću poludeti, jer ovde ne mogu da kažem koja je lepša. Briga me za boju kose, da li je kvarcovan ten, samo da bude što prirodnija, lepa i pametna, može samo silikone u grudima da ima, to mi ne smeta. I da priča, komunikacija, to je bitno. U Srbiji su devojke prepametne", kaže on i dodaje da Francuskinje ne mogu da se porede sa ženama iz Srbije, koje su najlepše.

Topić se nadovezao sa idejom da se posle rijalitija napravi kasting za Željkovu devojku. "Krstim se, ženim, sve u isto vreme! Prava svadba, ludilo, haos. Negde prema Svilajncu će da bude svadba", oduševljeno je prihvatio predlog i konstatovao da je nabolje da se "ženuda", odnosno da on i žena podjednako doprinose, jer je, kako kaže, na Balkanu vrlo opasno kada se ženiš, jer žena dolazi kod tebe.

"Beogradeeee, sutra me puštaju iz zatvora, izlazi najveći kriminalac za ljubav - Željko", poručio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track