VB RETROSPEKTIVA: Od tuča do prijateljstva!

VB RETROSPEKTIVA: Od tuča do prijateljstva!

Stars -
Pogledajte retrospektivu događaja, a finale uživo možete pratiti večeras na Kurirovom sajtu

Ovo je bila veoma uzbudljiva i burna sezona VIP Velikog brata. Bilo je svega, svađa, suza, ljubavi, seksa, prijateljstva… Izdvajamo najzanimljivije događaje po kojima ćemo pamtiti ovu sezonu.

Svađe:

- Na početku rijalitija bila je upečatljiva svađa između Bobana i Maje Nikolić kada je pevačica gej aktivisti rekla da je devojčica i da ima vaginu.- Svađa između Sindi i Nevene je takođe bila oštra, ali razlikuje se od ostalih po tome što se završila fizičim obračunom posle kog je Nevena napustila Kuću. Sve to zbog bivšeg dečka i celulita.- Svađa između Maje Nikolić i Maje Volk izbila je zbog izjave pevačice da je Dante đavolji izaslanik. Takođe su se njih dve svađale i tokom zadatka “Sulejman Veličanstveni”, kada je pevačica profesorku nagazila zbog izjave da je imala fantaziju sa 5 muškarca.- Svađa između Vendi i Milića Vukašinovića završila se vidnim foliranjem pevačice da ju je roker udario vratima. Posle svađe Vendi Milića počinje da oslovljava sa “Mića-sića”.- Nikolićeva i Aneta su se polivale vodom, a Aneta joj je zadigla suknju na oko svih prisutnih.- Svađa između Soraje i Maje Nikolić. Ukućani su nominovali tortama, a Soraja je ubedila sebe da ju je pevačica jako udarila kada joj je stavljala tortu na lice. Tako je starleta odlučila da udari Maju pa bar jedno 5 puta jače.

Ljubav i seks:- Prva ljubav koja se dogodila u kući, ako je uopšte možemo i nazvati tako, se dogodila između Ave i Uroša. Priča da su spavali još prvo veče dugo je bila tema u medijima. Uroš je prvo priznao da se to dogodilo, a onda je demantovao, verovatno kada mu to više nije odgovaralo.- Posle dugog nećkanja, Ava je doletela u Željkov zagrljaj koji je od početka gajio simpatije prema njoj. Ponovo je krenula priča da je Ava imala seks, samo ovaj put sa Željkom.

Prijateljstva:- Skoro pa ljubav na prvi pogled su doživele Ava i Vendi. Bile su nerazdvojne. Međutim, kada se Vendi uverila da starleta igra igru, odbacila je od sebe i prozvala “kvazi-lisac”.- Najveće prijateljstvo dogodilo se definitivno između Maje Volk i Topa. Mnogi su sumnjali da ti ima više od prijateljstva.- Činilo se da će Vendi postati najbolja prijateljica sa Avom, jer je po dolasku u šou apsolutno bila na n jenoj strani. Kasnije joj je “zabila nož u žeđa” i okrenula sa svojoj novoj drugarici, a nekada rivalki, Maji Nikolić.- Maja Nikolić je bukvalno bežala po kući od Vendi, ali, kada se pokajala, kako to Vendi naziva, njih dve su postale pa gotovo najbolje drugarice.- Aneta se u početku dvoumila čiju stranu da drži, tj uz koga da se progura, pa je tako odabrala Vendi, a pošto se u međuvremenu ona pomirila sa “Tintoretom”, njih tri su postale pravi mali klan.

Posle svih suza, svađa, mirenja, seksa i ljubavi večeras ćemo saznati ko će biti pobednik ove sezone Velikog brata i ko će biti bogatiji za 50.000 evra.

Finalisti su Top, Željko, Žarko, Ava, Soraja i Aneta.

http://www.youtube.com/watch?v=4oVgXUe-E40

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track