Maja Marijana: Žene, ne praštajte im ni šamar!
Foto: Damir Dervisagic

Ispovest prebijene pevačice

Maja Marijana: Žene, ne praštajte im ni šamar!

Stars -
Ako nekome nešto dozvoliš, onda si sam kriv za sve ono što ti se dešava, rekla je pevačica Maja Marijana, žrtva porodičnog nasilja

BEOGRAD - Nismo se pomirili!- Nijedna žena ne treba da dozvoli i oprosti batine. Postoje neke stvari za koje je čovek sam kriv, jer ako nekome nešto dozvoliš, onda si sam kriv za sve ono što ti se dešava - u potresnoj ispovesti za Ekskluziv ispričala je pevačica Maja Marijana, koju je na Veliki petak pretukao nevenčani suprug Mladen Šmakić. Od zadobijenih povreda pevačica je završila u Urgentnom centru, a pred kamerama je, gutajući suze, ispričala da se nije pomirila sa suprugom, iako i dalje sarađuju.- Teško mi sve to pada, nisam navikla na ovakav vid reklame. Ne mogu ništa da komentarišem, zaista. Ne želim ništa loše da kažem. Nadam se da ćete me razumeti - teško je govorila pevačica.Drhtavim glasom zamolila je medije da je puste na neko vreme i obećala da će, kad dođe vreme, reći sve što je muči!- Desilo se nešto, a ja ću jednog dana da ispričam šta. Samo želim da kažem da se nismo pomirili, da samo poslovno sarađujemo i da radimo na normalizaciji odnosa zbog deteta - istakla je ona.Maja je dodala da se nada da će njeno iskustvo pomoći drugim ženama.- O svom mužu ne želim da kažem ništa loše, jer je on, ipak, otac mog deteta. U poslednje vreme ne pevam, ali nastavljam da radim zbog toga što su neki nastupi zakazani još pre mesec dana - rekla je Maja Marijana.

Godinama trpela nasilje od muža?♦ Prijatelji poznate pevačice kažu da je Šmakić, navodno, godinama tukao pevačicu, ponekad čak i pred njima.- Policija će pokušati da utvrdi da li je ona zaista godinama trpela nasilje. Ukoliko bude bilo potrebe, na saslušanje će biti pozvani i svedoci - kaže izvor Kurira.

Najviše su mi pomogle Dragana i Jelena♦ Maja je istakla dve koleginice koje su joj pomogle kad joj je bilo teško.- Najviše mi je pomogla Dragana Mirković. Ona je uz mene poslednjih 20 godina. Zahvaljujem na podršci i Jeleni Karleuši, volela bih da budem kao ona barem 10 odsto - kazala je Maja.

http://www.youtube.com/watch?v=yjs-d-me8Jk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja