SINGL GODINE: Dijani Janković bečki oskar!

Oskar popularnosti

SINGL GODINE: Dijani Janković bečki oskar!

Stars -
Dijana Janković dobila je oskar za singl godine, Tanja Savić nagradu za povratak godine, Milica Pavlović je otkriće godine... Rada Manojlović je pevačica godine, dok se sa dve nagrade vratio i Boban Rajović i to za natraženijeg pevača u dijaspori
1 / 13 Foto: Wieninfo

Na osnom po redu Oskaru popularnosti, u organizaciji In produkcije, u bečkom klubu “34”, ređale su se zvezde koje su dobile i brojna priznanja.

Dijana Janković dobila je bečki oskar za singl godine. Tanja Savić, Indira Radić, Rada Manojlović, Milica Pavlović, Boban Rajović, Dinča, MC Stojan, Indy, Danijel Đurić i Dejan Matić bili su među mnogima koji su prisustvovali Oskaru popularnosti.

"Oni su 8. maja nesto posle podneva krenuli sa areodroma Nikola Tesla put Beča" kaže Danijel Đurić, ispred In produkcije, organizatora manifestacije.

"Luksuzna vozila čekala su ih na aerodromu u Austriji i odvezli do hotela u kome su odseli, odmarali i pripremali se za spektakulrano veče. Provod je bio nesvakidašnji, zvezde su dale sve od sebe da zabave naše ljude koji su prisustvovali manifestaciji.", rekao je Đurić.

Indira Radić je ponela dve nagrade, za pevačicu decenije i duet decenije, pesmu “Lopov”, koju, na žalost posetilaca nije otpevala sa Alenom, jer pevač nije mogao da prisustvuje dodeli nagrada.

Tanja Savić dobila je nagradu za povratak godine, Milica Pavlović je otkriće godine, Rada Manojlović je pevačica godine, dok se sa dve nagrade vratio i Boban Rajović i to za natraženijeg pevača u dijaspori i za singl “Ne vjerujem”.

Žurka u klubu 34 trajala je do ranih jutarnjih časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track