OPŠTA SVAĐA: Farmerima nedostaje kafa!

OPŠTA SVAĐA: Farmerima nedostaje kafa!

Stars -
Goca Božinovska je rekla da je videla da je Stanija sakrila kafu, ali da je izvadila i svima skuvala. Zorica se odmah ubacila i rekla da Stanija sigurno ne bi dala kafu da je znala gde je mlin

Na Farmi je nastala opšta svađa zbog štekanja hrane i kafe. Svi farmeri su se pobunili, a kola su se slomila na Staniji.

Bebi Dol je saznala da neko šteka kafu i hranu, pa je pokušala da objasni farmerima da može da se šteka kada ima dovoljno ili čak više nego što je potrebno, a ne kad nedostaje kao što je kod njih slučaj.

Goca Božinovska je rekla da je videla da je Stanija sakrila kafu, ali da je izvadila i svima skuvala. Zorica se odmah ubacila i rekla da Stanija sigurno ne bi dala kafu da je znala gde je mlin.

"Ona nije mogla da nađe mlin, pa je rekla ako neko nađe da će mu dati kafu, da je znala gde je ne bi ni dala kafu", rekla je Zorica.

Stanija je poludela i rekla da svi nešto kriju i da je ona prvi put uzela i odmah su se kola slomila na njoj. Ekrem se naljutio na Zadrugu pa rekao da nije u redu da im toliko malo kafe daj.

"Neka nam daju pet kilograma kafe za nedelju dana, a ne kilogram, kafe mora da bude", poručio je Ekrem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track