IZBACIVANJE SA FARME: Goca napustila imanje
Foto: Youtube

IZBACIVANJE SA FARME: Goca napustila imanje

Stars -
Gordana Bjelica je po drugi put napustila imanje

Goca glumica je izgubila u igrici koju je sama odabrala i Vesni Rivas su duplirani glasovi. Goca je po drugi put napustila imanje.

Duelisti ove nedelje su bile Vesna Rivas i Gordana Bjelica. Vesna je dobila najveći broj štapića od Farmera, a Goca je imala najmanje glasova publike.

Goca Božinovska je bila gazda ove nedelje, a ona je izabrala Vesnu i Memu za gazdu, dok su farmeri najviše štapića dali Vesni Rivas, čak 14.

Podsetimo, Gordana Bjelica je izbačena sa Farme pre dve nedelje, kada je bila u duelu sa Zoricom Marković i Jovanom Nikolić. Ona je i tada dobila najmanje glasova publike.

Goca glumica, kako je zovu svi na imanju u Lisovićima, na Farmu se vratila pre nedelju dana i to sa Erom Ojdanićem.

22.30 Vesna pobednik igrice

http://www.youtube.com/watch?v=Foj2TQhacIo

Goca dobila 19, 15 procenata, a Vesna 80,5 procenata nakon dupliranja

22.20 Vesna i Goca su igrale igricu lavirinta

Vesna je za tri minuta uspela da ubaci lopticu dva puta i njoj se supliraju glasovi, a Goca jedanput.

22.07 Goca odlučila da umesto kviza znanja imaju igricu

Duelisti su pristiglu u Arenu. Vesna je stigla, ali je aplauz Farmera zamalo izostao. Kada je stigla Goca, bila je vidno iznenađena "starinskim fliperom" kako ga je Ognjen nazvao.

22.00 Prijatelji duelista su u studiju.

Vladimir Lekar, frizer i stilista, prijatelj Vesne Rivas, rekao je da je ona mnogo drugačija kao prijatelj i da ako joj se neko zameri ume da odgovori. Vladimir misli da ona ne ponavlja taktiku Miloša Bojanića i da su se mnogi urotili protiv nje.

Gocina ćerka je u studiju. Ona je rekla da bi volela da Goca ostane na Farmi da bi ona imala vremena da joj spremi iznenađenje. Teodora je rekla da njena mama pravi šou na neki svoj način i poručila pubici da glasaju za njenu mamu.

21.53 Milan Tarot pričao o svom problemu

Tarot je rekao da je zadovoljan higijenom i uslovima, s obzirom na to koliko ih ima. On je rekao da se navikao na poljski WC, ali da je ranije "odlagao" svoj odlazak jer mu je smetao miris.

Nije primetio da li neko ima problema sa higijenom, osim Goce koja koristi vlažne maramice.

21.45 Memo je dobio tajni zadatak

Ognjen je rekao da su svi primetili njegov način igranja i da ga zovu "Memo stajl". Tajni zadatak je taj da će morati da nauči Mikija Mećavu i Ekrema "Memo stajlu". Ognjen je precizirao da mora biti skoro isti pokreti kao Memovi i da ima fore da ih nauči do četvrtka.

21.30 Ognjen razgovara sa aktuelnom gazdaricom Gocom

Goca se žalila da joj je hladno u gazdinoj kući i da ne voli da spava sama. Ona je rekla da joj je bilo teško da bude gazda, jer te neko razume, a neko te ne razume. Pevačica je pominjala da jednu osobu ne može da podnese, odnosno Vesnu Rivas. "Ja ne volim da se neko svađa po svaku cenu i skuplja glasače", rekla je Goca.

Božinovska je rekla da ne voli da se zamera ljudima i da se generalno ne svađa sa ljudima, ali da je na Farmi nemoguće izbeći to. Spomenula je Vesnu koja se služi lažima i koja direktno vređa.

21.16 Osma nedelja na Farmi je pri kraju

Ognjen je na imanju, razgovara sa Akijem i Ekremom. Iako Ekrem i Aki stalno obećavaju da će praviti haos na Farmi, neko ih uvek preduhitri. Aki je pričao da je našao svinjsko uvo u svom krevetu, a obojica su se složili da im je najverovatnije Zorica smestila.

Ekrem je želeo da uzme šerpu od mleka i da je tresne o pod, kako bi se svi Farmeri probudili. Aki i Ekrem obećavaju da će narednih dana praviti haos, ali ne večeras.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track