GOSPODA ODLEPIO: Ekrem novi gazda!

Farma 4

GOSPODA ODLEPIO: Ekrem novi gazda!

Stars -
Jevrić je za svog portparola imenovao Staniju
1 / 5

Glumica Gordana Bjelica, koja je sinoć izbačena sa imanja, postavila je Ekrema Jevrića za gazdu, iako ju je, kako je napisala, prodao. Još mu je poručila da bez blama nema ni finala, jer čuva svoju čast. Ekrem nije znao što je blam, pa su mu objasnili da je to sramota.

"Ja imam svoju ženu", rekao je Ekrem.

Goca je poslala pismo koje je pogodilo Gocu Božinovsku i Staniju jer je napisala da je starleta umerena u maženju i borac dok je otac gleda s neba. Gocu je to malo potreslo zbog njene dece, ali je smogla snage da nastavi da čita pismo.

O svakome je nešto lepo rekla, ali je iznenadila kada je napisla kako bi Miki Mećava dao minđušu za jednu noć s Jovanom.

"Joko, bog ti dao lepotu i dobru dušu, pa znam da ćeš se kad tad smilovati na goluba Mikija, jer znaš da ni minđušu dao za jednu noć sa tobom", obratila se glumica Jovani

Miki se na kraju pisma izvinio Danijelu i Jovani i rekao je da ne zna šta je glumica mislila s tim i da je preterala.

Ekrem je bio presrećan što je imenovan za gazdu, da je sa Memom i Mikijem otplesao svoj ples, kako je i obećao. Posle ludog plesa, imenovao je Staniju za svog portparola, a skoro svi su komentarisali da sve kreće ispočetka.

Ekrem je presrećan što će gazdovati, a Memo se odmah našalio sa njim rekavši mu da onaj ko tri puta bude gazda, on automatski pobeđuje, odnosno ide u finale.

http://www.youtube.com/watch?v=ZA61_Pz7jUc#at=11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track