GOCA GLUMICA: Izbaciće me na ulicu, nemam ni za kiriju ni za goli život
Foto: Dragan Kadic

Farma 4

GOCA GLUMICA: Izbaciće me na ulicu, nemam ni za kiriju ni za goli život

Stars -
Nisam u dobroj finansijskoj situaciji. Ukoliko stanodavcu ne platim kiriju, on će nas izbaciti napolje, sa setom u glasu, ispričala je Bjelica

Gordana Bjelica je na ivici bankrota.Osmeh koji je imala na licu na imanju u Lisoviću bio je samo maska koja je skrivala tugu i brigu jer je na ivici bankrota i u rijaliti je i ušla da bi pokušala da obezbedi novac za golu egzistenciju. Bjeličina finansijska situacija je toliko teška da je, nakon što je po drugi put izašla iz "Farme", glumica sa ćerkom došla u poziciju da nije imala novac ni da se odveze do kuće.

"Ukoliko stanodavcu ne platim kiriju, on će nas izbaciti napolje", sa setom u glasu ispričala je Bjelica.

"Kada se intervju završio, Goca je upitala svoju ćerku da li imaju novac za taksi do kuće. Ćerka joj je odgovorila: "Nemam ništa. Kako da imam kad si me ostavila sa 2.000 dinara?. Mnogi joj duguju novac za poslove koje je radila pre rijalitija, ali je pitanje kada će joj to biti uplaćeno", rekao je izvor koji se našao u studiju u Šimanovcima kada je Bjelica izbačena sa Farme.

Gordana se kaže kako trenutno bori za svoj i ćerkin život, te da se svakoga jutra budi sa pitanjem kako preživeti danas.

"Ćerka me je vratila iz Farme, došao je njen drug po nas. Ali sramota je da prijatelje trošite na takve stvari, a imate svoj novac koji vam još nije uplaćen. Honorar koji sam zaradila još pre tri meseca na jednom projektu mi nije još uvek isplaćen, ne samo meni nego mnogim glumcima. Obećali su da će mi uplatiti honorar za dva-tri dana. Nadam se da će biti tako. Do tada nemam ni 1.000 dinara u džepu", rekla je glumica

"Ja nisam u dobroj finansijskoj situaciji. Svi vam se dive kada se odlučite da sami odgajate dete, ali niko nije svestan koliko je to teško. U drugim državama dobijate socijalnu pomoć i možete da živite od toga, kod nas toga nema. Kao da vas kažnjavaju što ste se odlučili samostalno da odgajate dete. Nama glumcima regularno ide staž, ali nam grad ne uplaćuje socijalno, tako da svi mi moramo privatno da idemo kod lekara. U pitanju je veliki novac koji mi duguju i kojim bih ja mogla da platim sve račune i da živim normalno", pojasnila je glumica, a onda otkrila i da će, ukoliko uskoro ne dobije neki novac, biti izbačena iz stana u kom živi.

"Znate, stanodavca ne interesuje da li vi imate novac. Ukoliko mu ne platim kiriju, on će nas izbaciti napolje. Ja sam trenutno u toj situaciji", objasnila nam je glumica koja nije mogla da sakrije setu u svom glasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track